Wysłany: 2009-02-26, 16:04 Power Miners Promotional Polybag
Hejka ;)
Power Miners Promotional Polybag
Zawartość: Sulfurix i nic więcej...
Ciężko „toto” uznać za zestaw. Jest to promocyjny drobiazg. Wydany zapewne dla uczczenia nowej serii – Power Miners.
Zestaw składa się z czterech części. Nic nie jest sklejone, wszystko rusza się.
A teraz moje osobiste odczucie... Nie wiem czemu, ale zawsze wydawało mi się,
że te potworki są trochę większe. A to takie maleństwa. ;)
Skąd to się u mnie wzięło? Dostałem za darmo. Wylosowali mnie na Eurobricks.
~Majek
Ostatnio zmieniony przez Majek 2009-02-26, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Hippotam [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-26, 16:48
Właśnie miałem pisać że to cudo w wersji polskiej jest dołączane do gazetki Cartoon Network. Dziś kupilem w spozywczaku. Cena: 6,50, a dostaje się też (werble) odznaki - takie na agrafce - z bohaterami CN ;-)
Ja już swój egzemplarz mam i mam w środku Sulfrixa. Bricklink mówi, że w środku jest Sulfrix. Wszystko fajnie tylko co ja zrobię z tą gazetką, "albumikiem" na naklejki i przypinkami, z których kojarzę tylko Ed, Edd, n Eddy? ;)
Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2006 Wpisy: 709 Skąd: Łódź-Bałuty
Wysłany: 2009-02-26, 18:27
Mam i ja Hey :)
Hah Kupiłem sobie aż dwa i mam śmieszne pokraki ^^
_________________ Cb1100RR
rh [Usunięty]
Wysłany: 2009-02-26, 18:31
Scrat napisał/a:
Ja już swój egzemplarz mam i mam w środku Sulfrixa. Bricklink mówi, że w środku jest Sulfrix. Wszystko fajnie tylko co ja zrobię z tą gazetką, "albumikiem" na naklejki i przypinkami, z których kojarzę tylko Ed, Edd, n Eddy? ;)
Poczekaj, jak jutro urządzę polowanie na niego gdzieś między pracą a domem :D Co dwa Sulfurixy to nie jeden, tak samo jak co dwa Glaciatory to nie jeden :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum