Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2009-06-05, 08:31
Dooobre! :D
Kurczę, podoba mi się pomysł rozstrzygnięcia tego konfliktu w TEN sposób. Może by urządzić okazjonalny konkursik? Dwie drużyny, każda prezentuje prace w parach castlowiec-trialowiec (prace to niekoniecznie MOCe - mogą to być filmy, plakaty, etc).
Rund będzie dajmy na to 5, a zwycięska drużyna otrzyma na spotkaniu w Gdyni po symbolicznej NadłamanejZębatce (w przypadku wygranej castlowców) albo symbolicznej NakruszonejGłówce (w przypadku wygranej trialowców) ;>
Wysłany: 2009-06-05, 08:47
szkopuł jest w tym, że w temacie TT walczyła Trialówka z Zamkiem a w tym temacie trialówkę biją rycerze (jeden przpomina Lorenzo Lamasa - długowłosy)...
Delikatni mówiąc takie ukazanie tematu, jest:
stronnicze!
jednostronne!
krzywdzące!
obrażające uczucia trialowców!
politycznie niepoprawne!
po prostu zdradzieckie, mendowate i nieeleganckie
........ nie wiem jak innym, ale.... mnie się podoba :-)
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1355 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-05, 09:24
crises napisał/a:
Mam jedynie nadzieję, że tego całego zamieszania nikt tak naprawdę nie bierze sobie do serca.
Ramzes napisał/a:
Już czas zapuścić sobie Sabatona i zacząć budować zamek:)
TT napisał/a:
Ramzes czas zbudować wielki zamek i zabrać go na zawody. Zrobimy prawdziwe oblężenie :)
Byle był to zamek na miarę Waszych samochodów. Co najmniej z trzy kilko żywej wagi.
Ponad 7 kg ważyła trialówka Emiliusa, więc proporcjonalnie zamek powinien co najmniej ze 350 :)))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum