Fajne : o)
Niektórzy mogli sobie kupić Rekińca... a inni nie... ; o(
_________________ Zdrufko, Ciamek
crises [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-01, 23:50
Ciamek napisał/a:
Niektórzy mogli sobie kupić Rekińca... a inni nie... ; o(
Kupiłem w "kiosku" przy Biedronce. Nie wiem czy to jakiś sieciowy punkt, ale to bylo ostatnie miejsce, w którym się spodziewałem znaleźć.
W Empiku zdaje się nie mają, w Merlinie wczoraj widziałem, że jest.
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-03-02, 05:41
crises napisał/a:
I niech mi nikt tutaj nie mówi, że figurka rekina jest kiepska
Jest zdecydowanie najgorsza ze wszystkich figurek "Atlantis", ale żeby zaraz traktować ją aż tak wyjątkowo...?
Zdjęcie wyszło bardzo ciekawie, jednak trzeba się naprawdę dłużej przyjrzeć, żeby przeanalizować "jak to jest zrobione".
Może dla porównania fotka bez efektów?
Pozdrawiam (:
crises [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-02, 08:01
KUKUS napisał/a:
Podoba mi się użycie tej bioniclowatej części.
Maciejer, który mi ją kupował też pytał co mam zamiar z nią zrobić. "Coś się wymyśli" - powiedziałem. I się wymyśliło :-)
Hezar napisał/a:
Jest zdecydowanie najgorsza ze wszystkich figurek "Atlantis"
Widzę, że jak zwykle de gistibus i tak dalej.
Hezar napisał/a:
Zdjęcie wyszło bardzo ciekawie, jednak trzeba się naprawdę dłużej przyjrzeć, żeby przeanalizować "jak to jest zrobione".
Tyle, że tutaj chodzi właśnie o efekt końcowy, a nie sposób dojścia do niego...
Zdradzając jednak nieco z "warsztatu", zdjęcie robiłem w ciemnym pokoju, jedynie przy świetle diody z myszki optycznej, a całość jest zanurzona w wodzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum