Chciałem spróbować, czy uda mi się zbudować model tymi wszystkimi "kosmicznymi" technikami. Wyszło mi takie autko, coś jakby buggy. Budowałem go jakieś 2 godziny. Naklejki pochodzą z Ferrari F430.
Mi tam się podoba, ale ja nie mam doświadczenia z modelami w tej skali, więc ocenę zostawiam Wam :)
Niby wejdzie, ale głowa będzie trochę wystawać. Z kolei powiększenie "klatki bezpieczeństwa" zaburzy proporcje.
Włóż go bez nóg i zrób zdjęcie w plenerze:)
_________________ Ze smutku wory pod oczami jak Panasewicz.
Gibon [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-23, 21:15
Nie mam pojęcia jak to się trzyma tylko na tych łapkach i innych raczej mało stabilnych rzeczach, ale podoba mi się! ;] Nie wiem czemu, ale najbardziej przypadła mi do gustu imitacja amortyzatorów.
Ostatnio zmieniony przez Gibon 2010-03-23, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 46 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1364 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-24, 09:20
Pomimo, że osobiscie nie trawię techniki na fleksa z łapką w tym przypadku to się sprawdza. Wygląda jak powinno. Szkoda, że (jak mniemam) kółka się nie kręcą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum