Wysłany: 2010-05-01, 14:27
No proszę, płeć piękna też potrafi zbudować coś z technica. Gratuluję pierwszego moca i czekam na następne ciekawe pomysły. Chętnie udostępnię klocki :)
Sama scenka oryginalna, i na tyle dynamiczna, aż filmik by się przydał ;) a pozycje figów rewelacyjne. Tylko trochę umeblowanie biedne no ale nie od razu Rzym zbudowano.
Fajny pomysł na rozlane ze szklanki piwo czy napój :) Mnóstwo dynamizmu i kilka fajnych patentów na wykorzystanie elementów technicowych, w tym genialny kwietnik na stole :)
_________________ Pirates, Castle i figurki Star Wars, to jest to co tygrysy lubią najbardziej :)
Wysłany: 2010-05-01, 18:18
dzięki dzięki:) jesteście kochani:) a teraz czekam na ostrą krytykę dla równowagi :P nie spodziewajcie się nic ekstra jeśli chodzi o budowanie w bo ja mam za mało cierpliwości do większych budowli:(
Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2004 Wpisy: 1379 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-02, 20:17
Panu Zenkowi i Gienkowi to się normalnie w głowach poprzewracało. :)
Mocuś bardzo fajny, zwłaszcza że to LT na 100%. ;) Nie wiem co można jeszcze dodać... No może to żebyś od czasu do czasu coś nowego pokazała, niekoniecznie musi to być trialówka, ale może być równie fascynujące. :)
_________________ Pozdrawiam,
Maciej
Joe [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-03, 18:09
Ciekawa praca :) Meble i kwietnik przyciągają uwagę.
Najlepszy z tego jest Pan Gienek, jego poza, to zasłonięcie się ręką, to gwałtowne szarpnięcie się do tyłu. Zal mi pana Zenona, źle ulokował uczucia, mocowanie kardanów już nigdy nie będzie smakowac tak samo....
PS. Zamiast kwiatka proponuję czerwony axle 2l notched. To by pieknie nawiązało do forumowej mitologii....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum