Wysłany: 2010-07-05, 21:54 [MOC] Destruction Derby Car
Moc powstał dziś w kilka godzin, wiem wygląd nie jest zbyt wyborowy, ale chyba nie o to chodzi :) Zbudowałem coś aby móc pobawić się w Warszawie z M4rc1nem i innymi którzy takowe pojazdy przygotują :P
Jedna wieża IR i jeden BBox. Sterowane jednym pilotem.
Kółka niestety lekko stuningowane 20x30, bo to jedyne jakie posiadam w rozmiarze i bieżniku pasującym do takiego samochodu. Karoseria po trochu z liftów / paneli / bricków. Kolorystyka nieco dyskusyjna, ale nie robiłem tego pojazdu pod kątęm wyglądu :P
V1, powiem tak - zrobiłem najlepiej jak umiem, bez zbytniej ilosci nerwow wlozonych w tego MOC-a :P Jak juz napisalem moc relaksacyjny, więc bez nadmiernej ilosci stresów.
Fajny, a nawet bardzo - choć jeszcze 2 dni temu bym tego nie powiedział. Otóż właśnie już drugi dzień grywam w staroć o nazwie Fallout 2, gdzie w zniszczonych mieścinach stoją na wysypiskach właśnie tego typu samochody.
Model wygląda na jakby rozkletanego, a karoseria w 2 kolorach potęguje tylko wrażenie zaniedbanego muscle cara.
Sariel, nie :P Juz skonczylem remont w wiekszej czesci, wiec Lego ma juz swoje miejsce z dala od kurzu :P
Fioletowy [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-05, 22:25
Ale to że jest "rozklekotany" i "zaniedbany" tylko powoduje, że bardziej mi się podoba. To wszystko przez Fallouta 2 jak już wspomniałem, niesamowity postakaliptyczny klimat tak na mnie działa.
I pewnie że nie jest jakiś cherlawy, wręcz przeciwnie - widać, że jest porządnie złożony. Optyczne rozklekotanie dotyczyło tylko karoserii.
Kolorystyka dodaje mu uroku. Pancerny. Przód fajny, tył (kabina) trochę mniej mi podchodzi no ale jak autor pisze nie wygląd najważniejszy. Ogólnie sprawia wrażenie b. poważnego zawodnika :) Z chęcią się nim przejadę w Wawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum