Wysłany: 2010-12-12, 15:56 [MOC] Mała lokomotywka
Hej :)
To moja kolejna niespodziewana wizyta w tym dziale, jakoś tak wyszło.
A wszystko przez to że niedawno w łapy wpadła mi taka o to Duplowa część
Pomyślałem sobie że jest to świetna podstawa pod zbudowanie ciuchci! ;P Od razu wziąłem się do roboty.
Dlaczego, dlaczego ta ciuchcia nic nie ciągnie? Lokomotywa ma w sobie nieodparty urok, ale zdecydowanie lepiej prezentowałaby się z wagonami w podobnej konwencji. Świetna kolorystyka, pomysł na wykorzystanie części Duplo bardzo trafiony.
Ostatnio zmieniony przez Kleymen 2010-12-12, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Ciuchcia jest świetna. Przypomina jakieś stare, nakręcane na kluczyk kolejki z dzieciństwa. Miałem coś takiego. Jeździło toto bez torów. Miało lokomotywę (można powiedzieć identyczną ciuchcię) i chyba dwa wagony. Całość w czasie jazdy po nakręceniu bujała się w górę i w dół jak wąż. Super!! Koniecznie dorób do tego wagoniki!!!
_________________ Pirates, Castle i figurki Star Wars, to jest to co tygrysy lubią najbardziej :)
Świetnie pomyślane. Połączenie Duplo i Lego genialne. Konstrukcja wydaje się pasować zarówno do jednych i drugich klocków. Jasne, że części są za małe na Duplo, ale charakter tej Ciuchci jest bardzo "Duplowy". Przypomina zabawki z dzieciństwa. Bardzo mi się podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum