Wykonanie omalże idealne. Jedynie wejście lepiej wyglądałoby z jakimś łukiem.
No i może jeszcze gdzieś zegar by się przydał. Wtedy już bez tytułu byłoby wiadomo o co chodzi.
Wykonanie omalże idealne. Jedynie wejście lepiej wyglądałoby z jakimś łukiem.
No i może jeszcze gdzieś zegar by się przydał. Wtedy już bez tytułu byłoby wiadomo o co chodzi.
Zgrredek ma idealny pomysł, dorób jakiś zegar i może lepsze wejście, a będzie idealnie :). Dodałbym jeszcze jakieś straże i może karetę?
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2530 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-25, 21:36
Rewelacyjna panienka w sukni! W ogóle cała scenka bardzo ładna.
Buciki jak na mój gust trochę zbyt umowne, a książę zamiast miny ewidentnie przerażonej powinien raczej mieć zdziwioną, czy smutną. I przydałoby się tu zdjęcie z poziomu ulicy.
Bardzoś to ładnie wszystko poskładał.
Wysłany: 2010-12-25, 23:29
V1 napisał/a:
.., a książę zamiast miny ewidentnie przerażonej powinien raczej mieć zdziwioną, czy smutną. I przydałoby się tu zdjęcie z poziomu ulicy.
Główki z lepszą mina chwilowo nie posiadam. A z mojej kolekcji ta wydała mi się najlepsza.
A propo zdjęcia, mam takie z poziomu ulicy, jest lekko nieostre. Ale to które umieściłem jako główne wydało mi się lepsze. Ma klimat, i lepiej pokazuje całą scenkę.
A najśmieszniejsze jest to że nie mogę się zarejestrować na Classic-Castle.com, co uniemożliwia mi zgłoszenie tej pracy ;P
Dzięki za komentarze!
_________________ Dzień bez LEGO to stracony dzień ;P
DeszczyK
Sariel napisał/a:
Na potęgę posępnego Longera, mocy przybywaj...
Fotograf [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-26, 09:50
Bobofrutx napisał/a:
V1 napisał/a:
.., a książę zamiast miny ewidentnie przerażonej powinien raczej mieć zdziwioną, czy smutną. I przydałoby się tu zdjęcie z poziomu ulicy.
Główki z lepszą mina chwilowo nie posiadam. A z mojej kolekcji ta wydała mi się najlepsza.
A propo zdjęcia, mam takie z poziomu ulicy, jest lekko nieostre. Ale to które umieściłem jako główne wydało mi się lepsze. Ma klimat, i lepiej pokazuje całą scenkę.
A najśmieszniejsze jest to że nie mogę się zarejestrować na Classic-Castle.com, co uniemożliwia mi zgłoszenie tej pracy ;P
Dzięki za komentarze!
Widzisz, nawet strona mówi ci żebyś coś jeszcze poprawił, celowo blokuje i mówi: "Ulepsz Kopciuszka" ;p
kris kelvin [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-26, 09:58
Bardzo udana miniaturka.
Prosta, a jednocześnie czytelna :)
Od razu wiadomo o co chodzi, zegar zbędny, ale książę faktycznie powinien mieć inny wyraz twarzy.
polaquita [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-26, 13:28
Bajkowa scenka, miła i sympatyczna. A ja księciu bym dała twarz błazna, tę z łezką. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum