Wysłany: 2010-12-27, 15:51
Hokus pokus czary mary zamieszajmy bricków parę. :)
Te kraty zmień może na jakieś okna.
Bo wygląda jakby czarownica siedziała w lochu,no chyba że to zamierzone.
Za miast tej jednej kraty koło kuferka może zrób półkę na te księgi.
Spróbuj pobawić się światłem, że by jakoś wy eksponować ten kociołek z eliksirem.
Ale to tylko moje widzi misie, ogólnie sympatyczny mocek.
I może jakaś podłoga? Niekoniecznie z kafelków. :)
Wysłany: 2010-12-27, 17:37
MOC prosty ale widac o co chodzi.
Podloga faktycznie by nie zaszkodzila ale duzo tansze by bylo skupienie aparatu na czarownicy - wtedy podloga faktycznie bylaby zielona ale zamazana, a z drugiej strony plate'y round 1x1 tez bylyly nieco rozmazane co dodaloby im "spojnosci".
Czekamy na kolejne. Polecam Ci zestawy 8043, 8421, 8275. No dobra juz nic nie mowie:)
Bierzesz tak w ciemno? Nie wiadomo w co Cię to przemieni.
Nie przeszkadza mi, że podłoga jest ze studami, ale przeszkadza mi, że jest zielona, bo to kojarzy się z trawą. I lepiej by to wyglądało nie w balii, ale w kotle nad ogniem.
Wiek: 31 Dołączył: 20 Sie 2008 Wpisy: 671 Skąd: SKUMPUTERA!!!
Wysłany: 2010-12-27, 18:39
Pająka zamiast mrówki i kolor ścian do wymiany. W pomieszczeniu, w którym przygotowuje się wywary, biel nie utrzymałaby się za długo. + to co napisał Starszy Pan nade mną.
Wysłany: 2010-12-27, 21:02
MOC nie zrobił na mnie żadnego efektu jak u pozostałych. Nic specjalnego tutaj nie widzę. Twoja praca jest raczej przeciętna. Mam nadzieję że twój kolejny MOC będzie dużo lepszy.
Tak, następne MOCE będą lepsze. Dziękuję za opinię, teraz wiem na co zwrocić uwagę w moich pracach. To jest dopiero moja pierwsza taka konstrukcja na forum. Wiem, osoby tu tworzą juz profesjonalne budowle. :) moja może i jest troche zwykla. W następnych wprowadzę poprawki i zwrócę uwagę na szczegóły. :)
MOC nie zrobił na mnie żadnego efektu jak u pozostałych. Nic specjalnego tutaj nie widzę. Twoja praca jest raczej przeciętna. Mam nadzieję że twój kolejny MOC będzie dużo lepszy.
Sam lepszych Mocy jeszcze nie pokazales, ze tak subtelnie przypomne :)
Co do gramatyki polskiej, to efekt sie wywiera, a nie robi na kims..
Wracajac do tematu: to dopiero pierwsza praca Jagody, ale widze jakis sympatyczny potencjal. Lubie kolorowe rzeczy i blyskotki, wiec podoba mi sie balia pelna swiatelek niczym podswietlona fontanna.
Poprawki juz koledzy wypisali, wiec zycze przyjemnosci z coraz lepszego budowania :)
P.S. Sympatyczne, ale na Moc Miesiaca tego bym jednak nie dawala.. to jest zaledwie drobniutki poczatek poczatku :)
P.P.S. Dlaczego nazywasz czarownice magicznym czarodziejem? Nie zauwazylas tego sporego biustu? I czy moga istniec inni czarodzieje niz magiczni?
_________________ Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
Ostatnio zmieniony przez lugomina 2010-12-28, 04:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum