Wysłany: 2010-12-30, 20:28 [MOC] Salon krzywych luster
Olśniło mnie ostatnio i wpadłam na nowy pomysł. Wykorzystałam już Wasze rady i stworzyłam coś takiego:
(Zdjęcie nie jest aż tak oświetlone jak chciałam, ale to jest na razie tylko próbne foto )
Mój minifig wybrał się do salonu luster, siedzenie w plastikowym opakowaniu widocznie zrobiło się dla niej nudne.
Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły, co poprawić, co zmienić lub co dodać to możecie pisać.
Konstrukcja nadal stoi na biurku, więc w każdej chwili można dokonać zmian.
Tylko łodyga kwiatka jakaś taka chyba nie LEGOwa...
A noo... xD masz rację. Kwiatek jako pierwszy "idzie" na liste zmian. Jakoś tak pierwszy wpadł mi do ręki :)))
Muszę w końcu powyciągać całe to nieLEGO z mojej kolekcji i wrzucić do innej skrzyni.
Masz ,dziewczyno talent,tylko wyrzuć to nieLEGO i będzie pięknie. Powodzenia przy następnych pracach ...
Fistach [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-30, 21:02
Pomysl swietny - zarowno na glowe jak i nogi :)
Hippotam [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-30, 21:11
Swietny pomysl, gratulacje. Doskonale dobralas fryzure minifiga do tego klocka.
Nie pasuje mi tylko ta scianka - nie wyglada jak wnetrze salonu luster tylko mur z brama. Trzeba by to jakoś przerobic - wstawic tam jakas rame moze? I jeszcze jedno - przca jest za duza wg. mnie. To idealny material na miniaturke 8x8.
Ostatnio zmieniony przez Hippotam 2010-12-30, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-12-30, 23:15
hej Jagoda :)
praca jak najbardziej sympatyczna i poza kwiatkiem (wiem ,że został wspomniany już kilka razy ale jednak...) jest świetna, genialne w swojej prostocie.
_________________ Nie lubią słowa singiel, uważają je za zbyt wyszukane jak na ich miarę. Wolą swojskie kawaler. Kawalerowie do wzięcia.
Ostatnio zmieniony przez 2010-12-31, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum