Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2011-04-17, 15:26
Jedyne zadanie jakie sobie postawiłem to ta szyba. Resztę wiedziałem że skopię, tym bardziej że budowałem z tego co było pod ręką a nie tego co byłoby najlepsze, tak więc się tym jakoś specjalnie nie przejmowałem ;)
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2011-04-23, 18:46
Minifigowa rączka, rzecz jasna. Ostatnie minifigi z nich oskubałem.
Chociaż jak tak teraz myślę, można było dać po prostu skosik 2x2 a nie 1x2, i zamocować go jakoś na zawiasie od wewnętrznej strony kół - no ale trudno. Trzyma się.
(nawiasem mówiąc, jak ktoś ma na sprzedaż ~200 nieżółtych rączek w rozsądnej cenie, chętnie kupię.)
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1355 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-24, 06:13
Dla mnie już pierwsza wersja była wystarczająco dobra, żeby od razu poznać samochód. W wersji drugiej tylne skrzydła wyglądają bardziej naturalnie. Z przodu niestety grill jest węższy, i zderzak się zaokrąglił. Nie jestem pewien czy im to wyszło na zdrowie. Nie dało by się opuścić świateł i grilla ciutkę niżej? o płytkę albo pół? paten z nadkolem ze szczytu przekozacki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum