Wysłany: 2011-04-30, 21:47 [MOC] Trzeba przepalić trochę rat roda...
Witam, po długiej walce ze sobą, "niechcemisiem" i wieloma innymi przeszkodami, przeszukiwaniem mieszkania ojca, piwnicy, miliona kartonów i pobliskich śmietników, znalazłem około 1/3 swojej kolekcji lego. Klocki w większości brudne, pogryzione (się rozkładało zębami...) w stanie średnim, gdzie moje biuro szeryfa? Statek piracki i zamek? Tego się pewnie nigdy nie dowiem. Więc po 8 latach abstynencji, w jeden wieczór i dwa piwa "stworzyłem" to:
Dwóch kolesi po wyczerpującym ratowaniu (;)) jakiegoś starego forda uznało, że czas go trochę przepalić:
Przy czym nie widzę tam punktu odnośnie wyboru galerii - generalnie, nie lubimy imageshacków i podobnych, bo są wolne, pełne reklam, albo jedno i drugie naraz. Brickshelf albo flickr - oba rozwiązania darmowe i w zupełności wystarczające.
Rehost zrobiony, wczoraj nie dostałem niestety maila aktywacyjnego z brickshelfa. Dziś już rozebrałem ten majdan, więc zdjęć nie poprawię a temat umrze w czeluściach forum ;)
Puc [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-02, 14:19
Prezentacja MOCy rzecz niezwykle ważna, ale sądzę, że po uwadze Jeraca w przyszłości będzie już ok ;) Oglądając cały model nie mogę się oprzeć przed stwierdzeniem - bardzo fajne to małe autko. Trochę koła mogłoby mieć obudowanie jeszcze z tyłu, albo po prostu tył o jeden rząd dłuższy. Widzę że jest bardzo przyjemny dla oka i zapewne niezwykle bawialny :) Dla mnie bomba
Prezentacja MOCy rzecz niezwykle ważna, ale sądzę, że po uwadze Jeraca w przyszłości będzie już ok ;) Oglądając cały model nie mogę się oprzeć przed stwierdzeniem - bardzo fajne to małe autko. Trochę koła mogłoby mieć obudowanie jeszcze z tyłu, albo po prostu tył o jeden rząd dłuższy. Widzę że jest bardzo przyjemny dla oka i zapewne niezwykle bawialny :) Dla mnie bomba
To tylko trochę przerobiony 5918 także mojej inwencji wiele tam nie ma, dlatego taki fajny :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum