Po obejrzeniu 6-tego odcinka Top Gear sezon 14 (szczerze polecam), coś mnie natchnęło i wymodziłem tę o to małą terenówkę z przyczepką.
Zdjęcia:

Galeria
Pozdrawiam!
Moderator: Mod Team
Sariel pisze:Na potęgę posępnego Longera, mocy przybywaj...
Też się zastanawiałem. Wężyk od pneumatyki może? Bo minifigowa rączka ciut niżej jest wciśnięta w taki ogryzek flexa żeby się trzymała w clipie, tak?Sariel pisze:Co za kolejny szatański patent trzyma tego round plate'a na barze? Tym, co udaje snorkel? Bo chyba nie sama grawitacja?
;DSorrow pisze:Świetna zabawka! Sama w sobie jest ekstra, ale kobitka za kierownicą jeszcze dodaje jej świetności:D
Zawieszenie powstało jako pierwsze, więc cała reszta została dodana ;DKUKUS pisze:Dodanie działającego zawieszenia było dobrym pomysłem.
Początkowo były tam szare 'kijki' L6 ale wystawały spod plandeki i wyglądało to przepaskudnie.KUKUS pisze:Zamień brązowe kijki (od dachu) na czarne, a najlepiej je trochę wydłuż i będzie gites.
Przez chwilkę to była amfibia, miała demontowaną śrubę. Ale podczas budowy się rozmyśliłem i przerobiłem na terenówkę : )tybort pisze:Na zdjęciu ze zdjętym (podniesionym) dachem wygląda jak jakaś amfibia. Ale i tak najlepsza jest przyczepka :)
Edysia: Zapomniałem dopisać: Świetny uchwyt w kanistrze!
Sariel pisze:Na potęgę posępnego Longera, mocy przybywaj...
acmilaneo pisze:jak widzę zawiść niektórych osób wobec osób niebudujących i niepublikujących to aż mi się odechciewa brać udział w tych zakupach