Wysłany: 2012-01-01, 15:08 [MOC] Sceny z życia r.o.b.o.t.ów
Scemy z życia r.o.b.o.t.ów
Dla przypomnienia r.o.b.o.t. to:
Raczej
Oczywisty
Byt
Odpowiednio
Techniczny
Gorączka sobotniej nocy
Tak r.o.b.o.t.y bawiły się na sylwestra.
Work It Harder Make It Better
Do It Faster, Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over
Co ciekawe cokolwiek próbowały by zbudować zawsze wychodzi im jakaś broń. Ten fakt jest tym dziwniejszy że r.o.b.o.t.y to bardzo pokojowe istoty.
Skąd się biorą r.o.b.o.t.y?
Być może ten obrazek powinien znaleźć się w sekcji tylko dla widzów dorosłych?
"Bring your son to work day" w fabryce robotów
Tato, złożymy mi braciszka?
Druga praca
Związać koniec z końcem nie jest łatwo, więc niektóre r.o.b.o.t.y podejmują się dodatkowej pracy. Ten akurat upodobał sobie operatorkę maszyn budowlanych.
Plakat propagandowy
A może to powinno być w dziale technic? Bo tu same technic'owe elementy są użyte.
Ostatnio zmieniony przez Jetboy 2012-01-01, 21:53, w całości zmieniany 2 razy
"Traktor" to model B z 8043, nie robiłem zdjęć bo wydawało mi się że to nic ciekawego.
Ale mogę zrobić parę fotek.
Nie poznałem i sądziłem, że ukrywasz jakiegoś większego MOCa :)
Jak przeglądam recenzję 8043 to nie widzę tam zdjęć modelu B. Jeśli zatem miałbyś czas i ochotę podzielić się wrażeniami z jego budowy, to mógłbyś uzupełnić recenzję rozpoczętą przez Backbone'a.
_________________ GOD is Real. Unless declared Integer.
Robert Reimus
Wysłany: 2012-01-02, 21:58
Przypomniał mi się tekst C3PO z Ataku Klonów. "Wielkie nieba. Maszyny produkują maszyny. Szczyt perwersji!"
Bardzo fajna praca. Jeden robot wygląda jakby się uśmiechał;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum