Wysłany: 2012-06-15, 21:28 [MOC] Księżniczka w tarapatach
Jako zadeklarowany technikowiec ;) prezentuję taką oto castlową scenkę:
Niespodziewanie wojownik Ninja (bez Go :P) pojawił się w sypialni księżniczki. Całe szczęście, strażnicy zareagowali na jej zduszony krzyk. Czy zdołają ją uratować z rąk legendarnego wojownika?
edit: nie pojmuję Bricklinka, dlaczego on nie może się pogodzić z tym, że na dysku obróciłem zdjęcie i z uporem maniaka dopasowuje je w starej orientacji do nowych rozmiarów? (chodzi mi o pierwszą fotkę)
Ostatnio zmieniony przez ivf 2012-06-15, 21:31, w całości zmieniany 2 razy
Według mnie to strasznie nie pasuje tło.
Później może bym zamienił kolejność fotek(może 0537 jako pierwsze) bo na początku widziałem tylko tłum :), ale może ślepy jestem.
Generalnie fajne.
Księżniczka z twarzy jest zbyt szczęśliwa jak na zakładniczkę z mieczem przy tętnicy szyjnej. Dobrze wyszedł Ci efekt zamieszania, który w zaistniałej sytuacji powstał w szeregach straży, ale nie powiedziałbym, że podchodzenie z halabardą do napastnika na odległość poniżej metra to dobry pomysł.
_________________ Nobody expects The Spanish Inquisition!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum