Całe 5 damskich figurek na serię, Lego zaczyna się starać.
<3 Elficzka, Cyganka, monrołka, wrotkownica i syrenka ooooch <3
Włosy elficzki to mistrzostwo nad mistrzostwami.
I wreszcie biała peruka! I Cezar ze złotym bobkiem na głowie!
_________________ Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
hellik [Usunięty]
Wysłany: 2012-12-22, 16:18
Zniecierpliwiony pojechałem do sklepu i znalazłem :)
Zdjęcia:
Opakowanie, srebrno szare
Instrukcja ujawnia nam nowe ciekawe rzeczy, butelkę kelnera z nadrukowaną winoroślą!! (Ja chcę :)
Ja trafiłem:
Mermaid - nic ciekawego jak dla mnie, ot syrenka
Judge - fajny młotek (nie wiem jak fachowo się to nazywa), włosy są z twardej gumy, oraz pelerynka identyczna jak w serii 5 GRADUATE
Chicken Suit Guy - nie ma rączek, ma plastikowe skrzydełka kurczaczka :) sympatyczny
Mr. Good And Evil - coś dla fanów Monster, bardzo ładnie wykonana.
Licze ze na swieta przyjechal do Rzeszowa i ludze sie ze to jakis Carrefour lub Tesco :)
Cthulhu [Usunięty]
Wysłany: 2012-12-22, 20:54
Już nie mogę się doczekać aż seria wejdzie do polskich sklepów, bo tym razem tak bardzo podobają mi się te figurki, że nie będę narzekał, cokolwiek się wylosuje :)
Seria dotarła do mnie dziś. Zakupione w Manami po 9 zł/sztuka (dodatkowo zakupiłem też 8 serię). Mają przez stronkę sklepową ok 10% taniej niż na allegro. To lecimy;)
Krótka ocena. Szerzej będzie w videorecenzji.
Projekt: jak podoba mi sie design i wykonanie
Fun: czy wezmę tę figurkę do pracy, na spacer i czy zbuduję pod nią MOCa;)
Zasmaczystość: czy pochwalę się figurką nie-afolom;)
Projekt: 5/10
Fun: 4/10
Zasmaczystość: 3/10
Projekt: 10/10
Fun: 10/10
Zasmaczystość: 10/10
Projekt: 8/10
Fun: 4/10
Zasmaczystość: 4/10
Projekt: 7/10
Fun: 8/10
Zasmaczystość: 7/10
Projekt: 9/10
Fun: 9/10
Zasmaczystość: 8/10
Fun: 5/10
Zasmaczystość: 5/10
Zasmaczystość: 7/10
Fun: 9/10
Projekt: 3/10
Fun: 3/10
Zasmaczystość: 1/10
Projekt: 6/10
Fun: 5/10
Zasmaczystość: 3/10
Fun: 7/10
Zasmaczystość: 9/10
Wg. mnie jedna z bardziej (jeżeli nie najbardziej) udanych serii. Poza Syrenka która mi się nie podoba z każdą sekundą coraz bardziej...wszystko jest krasne i pikne.
Ps. Obiecuję do końca lutego napisać artykuł jak się robi fotki makro i jak je obrabiać. Będzie kurs od idioty do zaawansowanego. Od budżetowych rozwiązań do b.drogich itd..teraz mam za dużo pracy żeby to ogarnąć.
Ostatnio zmieniony przez aditoma 2013-01-11, 02:36, w całości zmieniany 1 raz
Ps. Obiecuję do końca lutego napisać artykuł jak się robi fotki makro i jak je obrabiać. Będzie kurs od idioty do zaawansowanego. Od budżetowych rozwiązań do b.drogich itd..teraz mam za dużo pracy żeby to ogarnąć.
Ja również nie mogę się jego doczekać. Słowa padły na forum publicznym, więc teraz już nie masz odwrotu :)
To chyba pierwszy odnotowany przypadek, że można było kupić coś w tym sklepie i nie przepłacić. ;)
Opis wideo bardzo spoko, fotki też, ale słowo pisane, jak widać, zostawiłeś innym. ;)
A seria nadzwyczaj udana, praktycznie każda figurka ma w sobie coś wyjątkowo ciekawego, jestem naprawdę pod wrażeniem. Mam nadzieję, że ewentualne drobne niedoróbki tego wrażenia nie zepsują. I tylko szkoda, że w tej serii figurki nie mają nadruków na plecach, tak jak ma to miejsce w seriach licencyjnych.
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum