Znużony po ciężkim dniu w pracy wstąpiłem dzisiaj do Intermarche.
Przechadzając się pomiędzy półkami wpadł mi do oka ten zestaw 70000 . Po niedługim namyśle nabyłem go.
Wracając do domu stwierdziłęm, że nie będę go budował według instrukcji i stworzę swojego ptaka, mianowicie czarnego Kruka. Chciałem, żeby miał delikatny charakter zestawów Chima a z drugiej strony by pasował do średniowiecza.
Starałem się jak mogłem i wyznaję zasadę: "minimalna ilość klocków, nie przesadzać".
Jest to mój drugi MOC mam nadzieje, że ten jednak jest udany... btw nadal myślę jak udoskonalić husarza :)
Cóż tutaj się rozpisywać... oceńcie sami :)
Mistrzem nie jestem, padawanem też, może nawet i na podłokietnik dla nich się nie nadaję....słowem - fotograf ze mnie żaden.
Ale tutaj i ja wtrącić się muszę, że ze zdjęć chyba tylko to, coś tam wnosi, bo reszta jest ciemna, i ciemne klocki złączone ze sobą, są widoczne jak Murzyn w kopalni;/
Ale tak, patrząc ogólnie, ptaszydło najs ;)
Ostatnio zmieniony przez blizzard 2013-03-23, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Ja też nie. Niestety. Ale z jednej strony chciałem by były trochę mroczne... Jutro jak znajdę chwilę czasu to zrobię w dzień parę fotek widoczniejszych i dodam na brickshelfa. W końcu ptaszydłą nie "rozdrobnię" :)
Wiek: 45 Dołączył: 30 Mar 2012 Wpisy: 1785 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-24, 00:10
Bardzo mi się podobają "customowe" zestawy z ograniczeniem do klocków z innego zestawu. Ten nie jest wyjątkiem - wyszdł Ci całkiem zgrabny kruk... trochę przypominający mi "kondora" ze "złotych miast" - patrząc po zdjęciu od góry.
_________________ Jeden klocek zgubię a drugi zepsuję. ;)
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2013-03-24, 05:11
Świetny kształt i ogromna pozowalność z tego co widzę. Świetna robota!
Wiek: 45 Dołączył: 30 Mar 2012 Wpisy: 1785 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-24, 08:40
Tak "po przespaniu się" to może być to świetny obraz "Legendarnego kruka" - właśnie ze świata Chimy, bo wedle mitologii tego świata poza "człekokształtnymi zwierzątkami", każde plemię ma też swojego "Legendarnego praprzodka" - w filmiku pojwił się już Lew, a ten kruk i rozmiarem i kształtem, dobrze odpowiada analogicznemu avatarowi dla plemienia kruków.
_________________ Jeden klocek zgubię a drugi zepsuję. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum