Praca powstała na konkurs BBW i jako wizualizacja jednego znanego wiersza :).
Podobieństwo do zestawu z 2011r. jest zamierzone, choć wprowadziłem kilka modyfikacji.
Jeszcze dwa zdjęcia dostępne tutaj i tutaj.
Dla amatorów filmów krótki epizod z życia Kaczki Dziwaczki.
_________________ LEg GOdt Darek Mróz
...???...
Ostatnio zmieniony przez Darek Mróz 2013-05-04, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Pochylnia (czy też równia pochyła) z klocków jest kłopotliwa, bo wtedy kaczka się ślizga zamiast chodzić.
Nie ślizga się na odwróconej płycie bazowej i ta by się nadawała, ale mam tylko niebieską, a niebieski kojarzy mi się z wodą, a kto widział kaczkę chodzącą po wodzie :)?
I bardziej to MOD niż MOC, bo to jest bardziej modyfikacja...
_________________ LEg GOdt Darek Mróz
...???...
Ostatnio zmieniony przez Darek Mróz 2013-05-04, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Cieszę się, że kaczka się podoba i ma już kuzynkę :).
Jeśli masz kocki tak jak w oryginalnym zestawie to spróbuj ją tak zrobić. Ja użyłem tego co mam w swoich klockowych zasobach dlatego moja kaczka ma taki długi dziób i zupełnie inny przód.
Wiek: 32 Dołączył: 06 Cze 2012 Wpisy: 226 Skąd: Warszawa / Radom
Wysłany: 2013-05-04, 23:30
Twoja jednak mi się bardziej spodobała i też budowałem ograniczony swoimi zasobami. Jedynie inna jest konstrukcja głowy i minimalnie skrzydeł. No i wygładziłem grzbiet. I w tym miejscu muszę zaznaczyć, że cała konstrukcja kaczki nie jest tak prosta jak się wydaje na pierwszy rzut oka. Gratuluję jeszcze raz pomysłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum