Wysłany: 2013-05-07, 00:19
Ahoj i czołem.
Wygląda jak om nom nom, tylko papierek 'taki jakiś', ale podczas pożerania prawdziwej czekolady papierki też mi się nie podobają więc chyba ten tutaj nie ma znaczenia. :P
_________________ "We're from the Planet Duplo. We are here to destroy you."
Wysłany: 2013-05-07, 02:23
Tak się zastanawiałem czy to papierek czy ja nie rozumiem tego co widzę...., ale pociesza mnie że inni też mają mieszane uczucia. Czekoladka natomiast ...pycha ;)
_________________ Lepsze jutro było wczoraj, a świat zamienił wrażliwość na wydajność !
Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2012 Wpisy: 289 Skąd: Wyszków/Warszawa
Wysłany: 2013-05-07, 09:19
Heh, czasami niektóre pomysły są tak genialne, że aż trudno cokolwiek mądrego powiedzieć.
Tabliczka świetna, papierek faktycznie taki sobie.
A jaki to smak? Sądząc po kolorze wygląda na taką mocno mleczną i bardzo słodką.
_________________ My sets
Kolekcjonować czy budować... a może jedno i drugie...?
Wysłany: 2013-05-07, 09:31
Na talerzyku, bez "papierka", wygląda najlepiej. Gdyby do tego pobawić się oświetleniem i ostrością zdjęcia (tak aby ukryć warstwy) realizm byłby jeszcze pełniejszy.
Wygląda apetycznie, choć jest niejadalna. Ale ja bym dołożył więcej kostek tej czekolady, np. 3*4 lub nawet 3*5, jak to jest np. w czekoladzie z fioletową krową :) Papierek może faktycznie mniej udany, ale i tak jest ok
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum