Wysłany: 2013-06-02, 14:48 [MOC] Pan Punk był chory
Póki co to dla mnie najtrudniejszy etap – przez dwa tygodnie nie miałam pomysłu na budowlę. W końcu zielone plate'y złożyły mi się w półkole i już wiedziałam, że muszę zbudować punka. Koniecznie z kolczykiem w uchu.
Szybko jednak zorientowałam się, że w żadnym kolorze nie mam dość plejtów na twarz o jednolitej cerze. Nie starczyło mi też klocków na ciemniejszy – że niby zarośnięty – podbródek. Stąd też pomysł na puncura w pościeli.
Miałam nadzieję na punkt za użycie tylko jednego rodzaju elementów, ale poduszki i szmatki trzeba chyba potraktować jako osobne części. Bez nich nie byłoby punka, tylko biedna, jednoucha głowa z jajecznicą.
PS Zużyłam ok. 350 płytek 1x2.
Ostatnio zmieniony przez Sorrow 2013-06-07, 16:43, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2012 Wpisy: 289 Skąd: Wyszków/Warszawa
Wysłany: 2013-06-02, 14:52
Uśmiechnąłem się jak zobaczyłem tytuł, a po obejrzeniu pracy myślałem że padnę...
Urocze. Zwłaszcza te smutne oczęta i skapujące łzy, jak mi się wydaje. Przynajmniej dla mnie tak wyglądają.
_________________ My sets
Kolekcjonować czy budować... a może jedno i drugie...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum