Trzeci z kolei samochod Main Force Patrol to samochod Maxa Rockatanskiego.
Prawie taki sam jak Big Bopper, roznia sie detalami, i malowaniem. I tu znowu czekalem niewiadomo jak dlugo na pokazanie, bo koleczka i bo skosy w przedzie. I tu naklejki to LEGO, i tu przyszedl z pomoca AURI ktory przyslal mi chromowane felgi, bez ktorych (czytaj na szarych) autko wyglada totalnie beznadziejnie.
Tu chcialbym krotko wyjasnic kawalek ciemnoniebieskiej naklejki w tyle samochodu, otoz serkow 1x2 niema, sa tylko 1x1 i dlatego serek wisi na kierunkowskazie a nie odwrotnie. Mozna by sie pytac dlaczego nie pomalowalem, a to dlatego ze udalo mi sie zrobic wszystko z jedynek, i dopiero spojler okazal sie niemozliwy...
No normalnie odjazd , jest genialny normalnie odlot ;D . Od razu widać rękę mistrza , kiedyś człek się męczył żeby to autko jakoś wyglądało , ale i tak nie był to efekt zadowalający , a zaś Tobie udało się dojść niemal do perfekcji . Cóż mogę więcej powiedzieć, chciałbym mieć takiego na biurku . Aha a ten slope 1x2 z przodu to jaki element ?? Gratulacje !!
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1361 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-06-03, 21:45
Z całej czwórki Mad Maxa ten zdecydowanie najbardziej mi się podoba. Szkoda tylko, że serki na kuferku trzymają się tylko dzięki naklejce, (chyba że wstawiłeś tam plate'a 2 x 1 tr orange i zakleiłeś naklejką?)
Oponki zacne, trza będzie zainwestować.
Edyta
doczytałem się jak się te serki trzymają:)
Ostatnio zmieniony przez glaz_pimpur 2013-06-03, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum