Pod nazwa "Smierc" kryje sie bardzo rzadki samochod z pod flagi Ford LTD. Landau. Rocznik cos pomiedzy 1973-1976, nie wiadomo dokladnie. W filmie Mad Max the Road Warrior jest bohaterem pierwszego poscigu i po dwoch, trzech minutach, rowniez bohaterem drugiego koziolowania. Wrak auta zostal pozniej jeszcze raz uzyty do dekoracji zgliszcz dookola obozu "dobrych"...
I teraz beda baty. Mialem czarnego, a jak, i pomalowalem. Bo mialem takie widzimisie. I podoba mi sie jak jest. Minichamps mialo w swojej ofercie tego i Interceptora, wlasnie "brudne", i to wlasciwie zdopingowalo mnie zeby trysnac na auto troche dark orange. A jak. Raz kozie smierc. Zadnych niewiadomo jak rzadkich klockow nie polukrowalem.
Sprayem. Zamaskowalem wnetrze, zdjalem lampy i sru.
Boże chroń Lugpol.
Amal [Usunięty]
Wysłany: 2013-06-08, 10:33
A jakby tak jeszcze szczeliny wypełnić szpachlą modelarską, potem rzucić kolorek i dopiero "ubrudzić" ? Sorry, to z czasów kiedy sklejałem modele samolotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum