Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2012 Wpisy: 289 Skąd: Wyszków/Warszawa
Wysłany: 2013-06-06, 19:36
Pomysłowe. W sumie to nie "Iron Man" tylko "Ironing Man", ale pomysł i tak bardzo zacny. Jakoś mi się też skojarzyło z pewną nietypową dyscypliną sportową.
edit
A może "Ironing Iron Man"? Sam już nie wiem:).
_________________ My sets
Kolekcjonować czy budować... a może jedno i drugie...?
Ostatnio zmieniony przez bonczyk85 2013-06-06, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Świetne skojarzenie! Faktycznie deski surferów prosiły się o takie alternatywne wykorzystanie. A nogi deski zrobiłeś jakoś realistycznie, czy poszedłeś na łatwiznę i dlatego zakryłeś je prasowanym materiałem?
Przy okazji uzupełniłem tag [MOC], Panie Zapominalski. ;-)
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
crises [Usunięty]
Wysłany: 2013-06-06, 22:03
bonczyk85 napisał/a:
A może "Ironing Iron Man"? Sam już nie wiem:).
Iron=żelazko, takie było moje skojarzenie.
Mistakes napisał/a:
Szklany regał jest... Świetny.
Dzięki. Najpierw dałem same panele, że to niby okna. Jednak było zbyt pusto. Dodałem "eksponaty" i powstał regał.
Ciamek napisał/a:
Nigdy nie pomyślałem, że przecież deski z serii minifigurek są jak deski do prasowania
Musiałem tylko czymś zakryć dwa study na wierzchu. Akurat żelazko pasowało w tym miejscu.
Innos napisał/a:
A nogi deski zrobiłeś jakoś realistycznie, czy poszedłeś na łatwiznę i dlatego zakryłeś je prasowanym materiałem?
Zakryłem. Kreatywne wykorzystanie mocy zdjęcia.
Innos napisał/a:
Przy okazji uzupełniłem tag [MOC], Panie Zapominalski. ;-)
Dzięki, wliczy mi się do statystyki. Na głównej niestety obrazki z flickra nie działają.
Tak na marginesie, to mój Iron Man pomijając przesuniętą buźkę, jest całkiem w porządku.
Darkelmo
Wysłany: 2013-06-07, 08:39
Świetne. Dobre na porpawe humoru. Dolączam się do pochwał za kozacki regał i deske do prasowania.
Wysłany: 2013-06-07, 15:37
Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś geniuszem. Wpaść na żart słowny to jedno, ale zbudować to tak żeby żelazko wyglądało jak żelazko i deska wyglą... była deską - mistrzostwo!
Wiek: 28 Dołączył: 21 Maj 2012 Wpisy: 384 Skąd: Wrocław/Zduny
Wysłany: 2013-06-07, 21:17
Duży plus za żart słowny, który spowodował, iż mój Iron Man teraz zwie się także "człowiek żelazko". Świetny pomysł na deskę do prasowania (tak banalne, ale tylko Ty na to wpadłeś), jak i na regał.
Wysłany: 2013-06-10, 08:52
Jestem minimalnie zawiedziona, ale nie pracą jako taką (bo ta jest ekstra!), tylko dlatego, że nie moje przewidywania się nie sprawdziły. Kiedy zobaczyłam tytuł i autora, byłam pewna, że będzie to praca na V etap konkursu Nexusa. Spodziewałam się żelazka z roku 1930 i Iron Mana z przyszłości:D
Zazdroszczę Ci pomysłu na deskę - już parę razy przymierzałam się do zbudowania deski do prasowania i nie wpadłam na ten patent.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum