Wiek: 45 Dołączył: 30 Mar 2012 Wpisy: 1785 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-08-03, 20:19
Skały wyszły dobrze, wodospad i krasnale też... ale jednak tymi groszkami trochę popsułeś wejściowy klimat. może gdyby tworzył one ścieżkę jako taką... a nie pokrywały całą trawę.
_________________ Jeden klocek zgubię a drugi zepsuję. ;)
Bardzo bajkowy klimat. Groszki, jak widać, budzą kontrowersje, ale mnie jakoś specjalnie nie przeszkadzają. No, może chociaż zredukuj w tym przypadku paletę kolorów...
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2013 Wpisy: 25 Skąd: zza wielkiej wody
Wysłany: 2013-08-06, 14:18
Kirysowaty napisał/a:
Bardzo bajkowy klimat. Groszki, jak widać, budzą kontrowersje, ale mnie jakoś specjalnie nie przeszkadzają. No, może chociaż zredukuj w tym przypadku paletę kolorów...
:) Wlasnie :) Jednym sie podobaja, inni ich nie cierpia a innych ani ziebia ani parza :) Jesli chodzi o palete kolorow to sie zgadzam - jest ich za duzo... wiec rozgladam sie za wieksza iloscia jednolitych kolorow ale chwilowo ich nie mam..... zobaczymy co przyniesie lokalne spotkanie klubowe :D
_________________ Ogonkow u mnie nie ma i niestety nie bedzie bo of 21 lat jestem poza granicami i uzywam klawiatury bez ogonkowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum