Wiek: 47 Dołączył: 08 Lis 2013 Wpisy: 3457 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-05-23, 11:21
Przestań już to pokazywać!!!
Oczywiście żartuję.
Po prostu patrząc na TAKIE prace człowiek popada w mega kompleksy. Że brak talentu, że brak zaangażowania, że brak zacięcia, że brak wyobraźni......... a na końcu (bo w sumie najprostsze do naprawienia), że brak materiału.
Świetne, a zdjęcia z dodaną mgłą to po prostu mistrzostwo. Jestem pod wrażeniem, że tworzysz tak duże prace, które jednocześnie są bardzo bogate w szczegóły.
Z tym jest nie najgorzej. 80% klocków ktore posiadam znajduje się w 3 makietach.
Dwie z nich sa praktycznie non stop na wystawach klockomani. Avatar przygotowałem na wystawę do Swarzewa. Generalnie cały czas w ruchu. W domu mam miejsce na jedną makietę.
Kolejna świetna makieta :) Ale bardziej przypadają mi do gustu klimaty poprzedniej, czyli Indiany.
Migalart napisał/a:
Z tym jest nie najgorzej. 80% klocków ktore posiadam znajduje się w 3 makietach.
Dwie z nich sa praktycznie non stop na wystawach klockomani. Avatar przygotowałem na wystawę do Swarzewa. Generalnie cały czas w ruchu. W domu mam miejsce na jedną makietę.
Wysłany: 2014-05-23, 13:22
Wspaniałe. Największe wrażenie robią na mnie zdjęcia, na których dobrze widać tylko jeden, mniejszy helikopter, który też niemalże ginie w ogromie makiety. To dopiero daje poczucie skali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum