Ma klimat! Krótko i treściwie, dużej makiety nie potrzeba, bo kwintesencję tematu już tu ująłeś, od razu wiadomo o co chodzi. :) Harcerka/łączniczka faktycznie zgrabnie wyszła.;) Coś czuję, że to podrasowane zdjęcie może zostać podchwycone przez media, w końcu rocznica okrągła, więc temat będzie poruszany od wszystkich stron.
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Tak naprawdę, to opiekunka z ZOO, ale schowałem napis pod paskiem torby ; o)
Innos napisał/a:
Coś czuję, że to podrasowane zdjęcie może zostać podchwycone przez media, w końcu rocznica okrągła, więc temat będzie poruszany od wszystkich stron.
O, może w TVN pokażą!
Dzięki : o)
Mi najbardziej podobają się naklejki, które udało mi się wyciąć z brzegów arkusza naklejek, do któregoś z zestawów Atlantis. Akurat było połączenie biały-czerwony.
Świetna praca, dołączę się do zachwytów nad minifigami (zwłaszcza "harcerka" jest znakomita. Jak dla mnie użycie klocków dk orange, dk red daje ogólnie znakomity efekt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum