Wysłany: 2015-02-23, 14:23 [MOC] I Gotsta Get Paid
Ostatnio przyzwyczaiłem się do budowania miniaturek 16x16. Ten format pozwala stworzyć coś na szybko w jeden weekend (o ile nie trzeba zamawiać klocków) i zawsze trafi się jakiś ciekawy pomysł, który można na takiej podstawce umieścić. Dziś tematem przewodnim jest jeden z moich ulubionych zespołów: ZZ Top. Zapraszam do słuchania i oglądania ekskluzywnego materiału z sesji nagraniowej Billy'ego Gibbonsa.
No kurczaki. Bardzo udane.
Jedyne co to (jak napisał Innos) faktycznie razi ten plejte 2x2 jako płyta.
Jak się zmruży oko, to wygląda całkiem jak płyta. Może lepiej by pasował:
Ale w żółtym go nie robią. Praca super, od razu widać o kogo chodzi. A na koncert w lipcu się wybierasz?
Arrow_94
Wysłany: 2015-02-23, 21:01
Może to nie byłoby idealne rozwiązanie z powodu braku otworu w środku (chyba, że Sirius zdecydowałby się na małą naklejkę), ale na płytę świetnie (moim zdaniem) nadałby się złoty tile.
Ostatnio zmieniony przez Arrow_94 2015-02-23, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Przed wystawami postaram się jeszcze podmienić tam ten kafel. Użyłem takiej części jaką akurat miałem. Nie chciałem czekać miesiąc z publikacją z powodu tego jednego klocka, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie najlepiej on tam pasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum