Dzisiaj rano pokazałem to "młodemu" - jest zauroczony tym filmikiem. Pomysł gonitwy kucharza za myszą - bezbłędny! :-)
Przy okazji obejrzeliśmy też wszystkie pozostałe filmiki zwiazne z serią piracką i... to chyba najlepsze stop motion buildy pirackie, które widziałem. Głównie za sprawą figurek i tego, co tam się z nimi dzieje. :-)
A już sam filmik poświęcony 6270 obudził we mnie dziecięce wspomienia, gdy dostałem ten zestaw w 1992 r. :-)
Brawo! Czekamy z synem na więcej!
Vistrick
Wysłany: 2015-04-02, 10:54
Super! Dawno się tak nie uśmiechałem do monitora ;)
Muszę powiedzieć że kapitalne wykonanie recenzji!!! Mimo iż nie jesteśmy z Michałem fanami piratów to po takiej recenzji zapragnąłem mieć ten statek! Świetna praca przełożona przez ilość pracy włożonej w to dzieło. Z ciekawości napisz ile czasu zajęło stworzenie filmu? Takie prace to takie mini dzieła filmowe - szczególnie iż Twoje jest okraszone fantastycznym tłem - morze, wyspa, skały, palmy... Mój Michał podgląda takie prace i widzę u niego inspiracje takimi makietami a to dzięki takim filmom i Wam :)
Wiek: 33 Dołączył: 18 Kwi 2011 Wpisy: 5646 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-04-02, 11:39
Tak jak nie lubię wideorecenzji (wyjątkiem jest chyba tylko Sariel) tak Twoje filmy oglądam z przyjemnością. Nie są to typowe recenzje ale świetnie pokazują co ma do zaoferowania zestaw. Fajnie, że wzbogacasz film o dodatkowe elementy - woda, wyspa, skały. Stąd już tylko krok do prezentacji własnych MOCy ;)
_________________ ...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
Bardzo pomysłowo wyreżyserowałeś kolejne kroki budowy zestawu - zdecydowanie atrakcyjniejsza prezentacja niż zwykłe stop motion relacje z budowy. Dzięki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum