Drugi Technicowy samolot ostatnich lat, i pierwszy zaprojektowany przez Grohla :)
Za:
- kapitalna liczba funkcji i rozmiar jak na tę ilość klocków
- dobrze działające, realistyczne funkcje i solidna budowa, znakomity zestaw do zabawy
- samolot jest praktycznie pozbawiony typowych Technicowych dziur i ma sporo detali
- ciekawy model B, jedyny zestaw z drugiego półrocza który ma instrukcję do modelu B od razu w pudełku
Przeciw:
- drugi z rzędu głównie biały samolot. Nie lubię białego.
- żadnych nowych części, zestaw to wiadro białych paneli i liftarmów
- duże szanse że "woda" zacznie się gubić w trakcie zabawy
Ogólne wrażenie:
Jakie to fajne :) Cargo Plane się chowa. Dla mnie najlepsze Technicowe latadło jakim miałem możliwość się bawić.
Wysłany: 2015-07-02, 19:32
Arbaal napisał/a:
Co do samolotów ostatnich lato to wydaję mi się, że 9394 też był ciekawy :) no ale to już kwestia gustu :)
Taki sentyment mi teraz wrócił, mój drugi zestaw lego Technic, a ogólnie 4 zestaw Lego - Prop Plane 8855, to było cudo, mając koło 6 lat cały dzień nad nim siedziałem, a potem zabawa i to sterowanie lotkami z kabiny :) ach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum