Wiek: 34 Dołączył: 18 Kwi 2011 Wpisy: 5646 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-02-05, 13:30 [MOC] First Order Hailfire Droid
First Order Hailfire Droid
Zmodyfikowana wersja IG-227 Hailfire-class droida, stworzona przez siły złowrogiego Najwyższego Porządku. Pierwotnie droidy miał być wykorzystane podczas ataku na Takodanę ale Snoke zapomniał zatwierdzić w SAPie wysyłkę. Powrócą w epizodzie VIII, więcej nie mogę zdradzić żeby uniknąć spojlerów.
Model naturalnie powstał na konkurs Millenium Falcon MOD, zużyłem wszystkie elementy Sokoła.
Kilka dodatkowych fotek:
Podziękowania dla Nilsona za śliczną fotkę!
I dla formalności galeria, w której nic więcej nie ma.
_________________ ...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
Wiek: 34 Dołączył: 18 Kwi 2011 Wpisy: 5646 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-02-05, 15:51
Dziękuję :)
Wymyślenie co zbudować po spojrzeniu na te 2 okrągłe plejty zajęło max 30 sekund, wykonanie z drobnymi poprawkami może z 4 minuty, byłoby szybciej ale postawiłem sobie cel użyć wszystkie elementy ;)
_________________ ...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
Wiek: 47 Dołączył: 08 Lis 2013 Wpisy: 3460 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-02-05, 17:32
MOC jest super a pierwsza fota wręcz miażdży! :)
Wygląda jak screen z gry SW VII, która ma pojawić się w czerwcu. Wrzuć na EB to rozpęta się fala domniemywań. ;)
Wysłany: 2016-02-06, 07:58
Dobra robota! A ten konkurs interesujący, idę właśnie do kiosku po gazetkę, zamiast po bułeczki na śniadanie. Też sobie postawię za cel użyć wszystkie klocki.
To ewentualną nagrodą dzielisz się z Nilsonem? :P Bo model bardzo pomysłowy, ale konkurencyjne projekty takoż, a w zgłoszeniu do konkursu połowę roboty robi obrobiona fotka.
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum