Tylko jakieś "podwozie" by mu się przydało albo gdyby te talerze ustawiały się płasko do ziemi. Bo tak wygląda trochę niestabilnie zaparkowany na rantach talerzy.
No i szkoda, że samochód jest zwykłym samochodem : o)
A i światła mogłyby być chyba na odwrót - raczej przeważnie czerwone są po lewej jeśli się nie mylę.
Wiek: 47 Dołączył: 08 Lis 2013 Wpisy: 3438 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-07-15, 08:39
Fajne te Twoje latadło.
Rozumiem, że inni nie latają bo to okres przed upowszechnieniem się ruchu lotniczego i latać mogą wyłącznie uprzywilejowane pojazdy służb mundurowych i karetki. ;)
kobalt napisał/a:
Wzorowałem się na tym :
Ten jest chyba stylizowany na policyjny bo żadnych oznaczeń policyjnych nie ma.
Na większości fotek w necie faktycznie jest na odwrót. Ciamek jesteś spostrzegawczy.
Ten jest chyba stylizowany na policyjny bo żadnych oznaczeń policyjnych nie ma.
Na większości fotek w necie faktycznie jest na odwrót. Ciamek jesteś spostrzegawczy.
Ciamek każdy detal zauważy :)
Większość motorów może i faktycznie ma odwrotnie światełka ale nie wszystkie :)
wygląda jak pojazd Funky Kovala z zeszytu "Bez Oddechu" jak wbija się w Stellar Fox :) (Funky Koval - taki komunistyczny komiks z PRL-u)
Troszkę podobny :)
Dla ścisłości : wbił się w Stellar Fox'a w "Sam przeciw wszystkim" a nie "Bez Oddechu".
Kiedyś próbowałem zrobić taki jak w komiksie był .... to mi wyszło
MickeyMPL
Wysłany: 2016-07-16, 21:37
kurna, kobalt, ratujesz mi honor...... czapa z główki :) masz rację!! a pojazd Ci wyszedł!! rozpoznawalny dla fana komiksów z PRL!! (no może powinny być białe klocki, ale jest OK!!)
Ostatnio zmieniony przez MickeyMPL 2016-07-17, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum