Zdjęcie nie oddałoby lepiej owej sceny :D
Muszę szczerze pogratulować Ci pomysłu na "LUGPolową dioramkę" (bo jak mniemam będzie wystawiona w konkursie). Chyba nie można było wybrać lepszego tematu, by wpleść w dioramę logo LUGPolu, bo nie tylko jest ono tutaj jak najbardziej na miejscu, ale także oddaje scenę z życia AFOLskiej społeczności. Wyszło fajnie, zabawnie, porusza emocje, przywołuje wspomnienia.
Biedrus napisał/a:
Naszych torebek Natalia widzę że nie zabrakło :-)
Torebka lekarska to już stała się swoistym symbolem tego szabrowego zespołu :D
Natalijo, muszę przyznać, że gdzieś tam śledząc nasze forum czekałam na Twoją kolejną pracę po "D jak Dmuchany Balonik". Nie zawiodłam się :). Mimo, że Twoje prace są, przynajmniej póki co, budowane w bardzo prosty sposób i może brak mi w nich szmerów-bajerów technicznych i tzw "smaczków" , to masz w sobie coś cennego - pomysł - nasycony fajnym, lekkim poczuciem humoru. A to bezcenne ;)
Wysłany: 2016-07-28, 20:39
A ja tu widzę promocję w Lidlu :)
Pakita napisał/a:
Mimo, że Twoje prace są, przynajmniej póki co, budowane w bardzo prosty sposób i może brak mi w nich szmerów-bajerów technicznych i tzw "smaczków" , to masz w sobie coś cennego - pomysł - nasycony fajnym, lekkim poczuciem humoru. A to bezcenne ;)
Smaczkiem jest własnie ten pomysł, bo Natalija pokazuje, ze technicznie nie trzeba się niepotrzebnie napinać, kiedy ma się dobry pomysł :)
Wiek: 27 Dołączyła: 12 Mar 2016 Wpisy: 149 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2016-07-29, 22:04
Dziękuję bardzo za tak wiele miłych słów i zarazem cieszę się że spodobał się Wam mój pomysł.
W głowie mam już kolejne, więc niebawem coś nowego będzie:)
Wysłany: 2016-07-30, 22:13
Kto był na szabrze to na widok torebek i pomarańczowych kryształów z pewnością się uśmiechnie. Super wyszło.
Teraz jak ktoś się zapyta co to szaber to nic tylko pokazywać tę pracę.
Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2012 Wpisy: 385 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2016-08-02, 13:59
Ciekawe jak odbierają tą pracę osoby które nigdy nie brały udziału w szaberku?
Ciekawi mnie też, czy osoby, które były w Łodzi przypisały ludzikom ich realne odpowiedniki? Pan policjant pilnujący porządku, Stolerio (ups xD) z brązową walizką i czarnymi groszkami symbolizującymi ośmiorniczki. Dziewczyna z walizeczkami to oczywiście Ty sama :D
Pierszym pomysłem był tor wyścigowy, który też mógł fajnie wyjść ale szaberek to strzał w dziesiątkę ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum