Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2004 Wpisy: 1379 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-27, 21:27
Pepin Krootki napisał/a:
Coś jest nie tak z brickshelfem
jest problem z serwerem, zdarza się.
_________________ Pozdrawiam,
Maciej
pangniadek [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-28, 20:44
Bardzo fajne motory, swietnie zrobione, jestem w wielkim szoku patrzac na Twoje MOCe!
za kazdym razem przygladam sie jak Ty to robisz.. ucze sie nowych rozwiazan.. i mam problem.. w sensie pytanie: co to za klocek http://img511.imageshack....164/02xxwk0.jpg i jak sie tam trzyma ?
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2530 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-29, 00:04
Bardzo bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne oceny.
Pangniadek:
Cytat:
jak sie tam trzyma ?
Jaki to klocek - już wiesz, a trzyma się tam przy pomocy dosyć skomplikowanego zjawiska klinowania klocka pomiędzy oponą, ramą, a błotnikiem. Innymi słowy - błotnik przyciska go do opony
Iskra:
Cytat:
To jest niemożliwe i już
W ramach szeroko pojętego relaksu obiecuję że w ciągu najbliższego tygodnia wrzucę również pewną absolutnie najprostszą ze wszystkich możliwych legowych konstrukcji :)
Piotrek builder:
Cytat:
ale tej Hondzie nie dorównuję...
Niestety, Hondę robiłem na ostrej bani... a w końcu nie można tak za często....
_________________ \/1 ______________
Ostatnio zmieniony przez V1 2007-08-29, 02:19, w całości zmieniany 3 razy
W ramach szeroko pojętego relaksu obiecuję że w ciągu najbliższego tygodnia wrzucę również pewną absolutnie najprostszą ze wszystkich możliwych legowych konstrukcji
Wiek: 35 Dołączył: 10 Mar 2007 Wpisy: 673 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2007-08-29, 09:41
Już nie mogę się doczekam tej "prostej" konstrukcji :D
Apropo... panie V1 i panno Iskro - Kiedy wy regenerujecie akumulatory tzn. śpicie? :D
_________________ Inspired by NavySEALs
pangniadek [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-29, 10:25
tak myslalem ze to cheese slope, ale zastanawialem sie jak jest przyczepiony?
a on wcale nie jest przyczepiony, myslalem ze moze jakis tak jeszcze jest klocek co go rzyma, albo ze to taki cheese slope przyczepiany z dolu a nie z gory.
Martinbb napisał/a:
panie V1 i panno Iskro - Kiedy wy regenerujecie akumulatory tzn. śpicie? :D
Iskra z racji na wiek to pewnie ma jeszcze wakacje.. a V1 to penwie wcale nie spi i ciagle wymysla ciekawe polaczenia zeby zbudowac kolejny motorek :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum