Wiek: 32 Dołączył: 27 Cze 2016 Wpisy: 90 Skąd: Manchester
Wysłany: 2016-11-01, 15:14 [MOC] Shiva class Quark Bomber
Witam wszystkich. Chciałem się pochwalić pracą, którą przygotowałem na tegoroczny shiptember. Moim głównym celem było przygotowanie dynamicznie prezentującego się statku w skali minifigurek. Wydaje mi się, że cel został osiągnięty=D
Wysłany: 2016-11-01, 17:56
Stelario napisał/a:
A to nie jest w zasadach konkursu, że trzeba go rozłożyć o podłogę?
Absolutnie nie=D Z tego co wiem jest specyficzny rodzaj gry w statki gdzie statkom odpowiadają modele lego. W tym wypadku rzeczywiście rozbija się latadła o ziemię w przypadku gdy przeciwnik zatopi statek.
Shiptember ma proste zasady: 1 miesiąc, 100+ studów długi. To nie tyle jest konkurs co świetna zabawa=D
Wiek: 41 Dołączył: 25 Wrz 2013 Wpisy: 1265 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-11-02, 08:13
Ostatnio w co drugim temacie ktoś rzuca "MOC miesiąca", "MOC roku". Tylko tych miesięcy i lat zabraknie na wszystkich zwycięzców.
A statek zdecydowanie mi się podoba. Tylko przyczepiłbym się do zdjęć. Dopiero na tych wip zorientowałem się jaka jest bryla statku.
Wysłany: 2016-11-02, 09:17
dmac napisał/a:
Bardzo piękny model. Imponuje rozmiarami, cieszy oko kolorystyką, zaciekawia nienachalnym greeblingiem. Brawo!
Ale skoro na SHIPtember, to co? Mamy listopad :) . Spóźniłeś się na konkurs, czy dopiero teraz publikujesz? ;)
Dopiero teraz publikuję. Nie jestem zbyt aktywnym użytkownikiem na tym forum. Póki co skupiam sie na flickrze. Lubie natomiast na tym forum obiektywna krytykę. Bardzo mi pomogliście. Czytając, że jest dobry usmiecham się;) Dziękuję;)
Ostatnio zmieniony przez brickmartil 2016-11-02, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2016-11-02, 10:57
Klimatyczny design, i do tego oryginalny projekt :) Chwali się :) Podoba mi się. Zresztą te poprzednie też, szczególnie ten po prawej na ostatnim zdjęciu. Good job!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum