Mam przyjemność zaprezentować moją cząstkę makiety elfów przygotowywanej na kilka tegorocznych wystaw. Szczerze przyznam, że dość długo zajęło mi jej zbudowanie, bowiem starałem się jak najlepiej dopasować do zbudowanej już większej części makiety, której styl zdefiniował w dużym zakresie BHs. Przyznam, że budowanie pod określony styl nie jest dla mnie tak łatwe jak mi się na początku wydawało i Waszej opinii pozostawiam ocenę czy mi się udało. Jednocześnie cieszę się, że od początku do końca udało mi się zrealizować mój początkowy zamysł. Miała to być chata elfickiego zielarza i jest. Na części zdjęć zauważycie laleczkę zamiast figurki. Był to pomysł mojej córki a ja stwierdziłem, że ciekawie byłoby zobaczyć tę chatę w nieco innym klimacie. Stąd taka zmiana.
Zdjęcia są jednocześnie linkami do galerii. Proszę o pytania i komentarze.
Wysłany: 2017-08-08, 13:15
Bardzo fajna praca, zmiana figurki tez dobra :)
Widzę, że muszę ogarnąć więcej klocków w pastelowych kolorkach, bo bardzo dobrze się komponują z resztą.
_________________ Ride the wind, take on your destiny
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger! - Samael
Mimo dużej ilości elementów mam wrażenie, że wszystko jest tak idealnie dopasowane, że nie ma wrażenia takiego 'przesycenia'. Wszystko genialnie do siebie pasuje. No i ta 'Panna'! :-)
_________________ Nie jest sztuką trafić w muchę przednią szybą...
Sztuką jest, zrobić to boczną!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum