Wysłany: 2017-08-09, 14:22 [MOC] Light Star Fleet Scout
Witam wszystkich, pochwalę się swoją gwiezdną flotą.
A dokładniej jednym z kilku statków, które powstały w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Założeniem w prezentowanym statku była jak najmniejsza ilość wystających studów. - chyba udało mi się spełnić plan. :)
Chciałem zdążyć na konkurs młoda krew- niestety administracja tak długo zakładała mi konto na forum, że nie zdążyłem wrzucić prac. - Trudno ;)
Komentarze mile widziane. Pozdrawiam
cja tak długo zakładała mi konto na forum, że nie zdążyłem wrzucić prac. - Trudno ;)
Zdjęcia z Flickra wrzucasz poprzez kliknięcie strzałki w prawym dolnym rogu pod zdjęciem, a następnie wybierając BBCode i rozmiar zdjęcia. Potem wklejasz ten kod do posta.
Ładna kolorystyka i zwarta sylwetka - jest spoko :) .
Tylko nóżki wcale mi się nie podobają. Model jest mały, ale na pewno dałoby się wymyślić coś ciekawszego, niż te trapezoidalne flagi - coś bardziej nóżkowatego, jeśli wiesz co mam na myśli :) .
_________________ Pozdrawiam,
dmac
Wysłany: 2017-08-12, 00:33
Calkiem przyzwoite i schludne latadlo. Kolory dobrane z umiarem. Jednym slowem udany MOC.
Ja osobiscie w pierwszej kolejnosci planuje ksztalt. Lubię dziwne kąty robić;) dopiero później interesuje mnie ukrywanie studów. Zresztą nie zawsze się da. Chętnie zobaczę więcej Twojej tworczosci;)
Wysłany: 2017-08-12, 10:17
Ten z pomarańczowymi paskami, jest za mało szczegółowy (ale ma bardzo zgrabny kształt kadłuba). Najlepiej wyszedł ci ten z lewej, ma dużo przyjemnych dla oka detali i jest bardzo klimatyczny.Myślałeś o wykafelkowaniu od spodu trapu? Mógłbyś użyć ciemnoszarych 2x2 (gładkich od spodu)
Ładna kolorystyka i zwarta sylwetka - jest spoko :) .
Tylko nóżki wcale mi się nie podobają. Model jest mały, ale na pewno dałoby się wymyślić coś ciekawszego, niż te trapezoidalne flagi - coś bardziej nóżkowatego, jeśli wiesz co mam na myśli :) .
A mi się te nóżki podobają.
_________________ "Kim jesteśmy? Z czego budujemy? Dokąd to wszystko zmierza?" ~własne
"Człowiek człowiekowi wilkiem, a LEGO LEGO LEGO" ~własne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum