Wysłany: 2007-10-03, 19:23
Jak Ci sie moze kojarzyc, jak folder jest wciaz 'not yet public'?
Ty to byś Kubrick wszystko zwieśniaczył :>
Ostatnio zmieniony przez Kubrick 2007-10-03, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
pkowalcz [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-03, 20:13
Jezu Chryste, 3264x2448!
Ja nie wiem, jakie ty masz łącze, ale pomyśl też o tych z wolniejszym i wrzucaj fotki najwyżej w 1024x768, ok?
A co do samego smoka... Moim zdaniem jest zbyt podobny do tego z 7017, nawet mimo różnicy kolorów. taka sama głowa, przednie łapy... Cechy odróżniające też nie wypadają dobrze - beżowa szczęka kiepsko wygląda, a odchudzony grzbiet nadaje mu zdecydowanie zbyt bioniclowaty charakter (btw: kto widział bionicle z najnowszego katalogu? masakra... :zygi:).
Robson: Tamta jednostka się Błękitny smok nazywała ;)
Trochę się wymiatało a co do smoka spoko tylko skad on?
80% części pochodzi z 7021
Cytat:
Moim zdaniem jest zbyt podobny do tego z 7017
Właśnie to było moim zamiarem. Chciałem, żeby smoki można było postawić obok siebie i żeby się "nie gryzły".
Cytat:
Nie, nie... za bardzo mi Bioniclami zalatuje...
Właśnie dlatego postanowiłem przebudować smoka z 7021 - był za bardzo bioniclowy, jego zmieniona wersja jednak mi się podoba - jest mniej bioniclowa, jednak niektórzy są bardziej wrażliwi na te części bioniclowe ode mnie :)
PS
Co do tej nazwy to sam nie wiem dlaczego akurat taka. Przyznaje, że grałem w Heroes 3 i to w wersję mieszaną( na polską grę nałożona angielska łatka) więc może ta gra odcisneła na mnie jakieś piętno :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum