Rok szkolny w pełni, czasu na budowę mało, ale coś udało mi się sklecić. W godzinkę. :D
Postanowiłem zbudować technicala z Far Cry'a 5 (gra jest jeszcze niewydana, ale trailery są ;)).
Jestem całkiem zadowolony z efektu końcowego. Dodam jeszcze, że ten czarny emblemat należy do sekty, która opanowała fikcyjne obszar Hope County w stanie Montana. A co Wy sądzicie? ;)
Koło powinno być centralnie w nadkolu, warto to poprawić, bo psuje cały efekt
No i ten z gry ma zdecydowanie wyższe zawieszenie.
Tak, ale jakbym je podniósł (co też uczyniłem w procesie prób i błędów), przy minifigu pojazd wyglądałby jak monster truck. Nie moja wina, że TLG robi nieproporcjonalne figurki. :P
Nie wiem czy wiesz, że celowo użyłem starych i popękanych klocków. Oryginał jest przecież brudny od piasku i pyłu. Naklejka, racja, nie jest ładna. Nie mam dobrych umiejętności w wycinaniu. W każdym razie stwierdzenie "na odwal" jest tu kłamstwem. Wycinałem to z naklejki na tile 2x2. Oryginał zresztą też taką "naklejkę" posiada. Dałem przecież link, wystarczy spojrzeć... ¯\_(ツ)_/¯
Słupki są z przeciętego baru 4L. Tak, przeciętego.
Gwoli ścisłości, szanuję waszą krytykę. Podmieniłem też fotkę główną. Przerobiłem dziś zawieszenie i jest wyżej jak "ponoć" ma być.
W każdym razie stwierdzenie "na odwal" jest tu kłamstwem. Wycinałem to z naklejki na tile 2x2. Oryginał zresztą też taką "naklejkę" posiada. Dałem przecież link, wystarczy spojrzeć... ¯\_(ツ)_/¯
Nie jest kłamstwem, mogłeś ściągnąć to, wydrukować na przezroczystej folii i przykleić. Potem odwrócić kolory, wydrukować na białej folii i nakleić na flagę. Wtedy byłoby ładnie, a teraz jest byle jak.
Brudne klocki wyglądały źle, zresztą sam je wymieniłeś w nowszej wersji na czystsze i jest lepiej.
Ale pocięty bar to trochę przegięcie, wystarczyłoby użyć fleksa których cięcie nie robi raczej nikomu problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum