Żbiku, rewelacja. Gratuluję przemyślanego modelu. Pneumatyka na wypasie :-) Plus mój ulubiony kolor.
Dobrze, że przedstawiasz model w styczniu 2018, bo w grudniu 2017 mielibyśmy duuuży problem przy wyborze MOCA miesiąca ;-)
_________________ W budowie: Liebherr LTM 1500-8.1 Pozdrawiam.
Pneumatyka na wypasie :-) Plus mój ulubiony kolor.
Dziękuję. Żółty z czarnym zawsze dobrze współgrają. Na pewno coś jeszcze zbuduję z maszyn budowlanych, tylko póki co nie mam pomysłu co by to miało być.
BONBINI napisał/a:
Dobrze, że przedstawiasz model w styczniu 2018, bo w grudniu 2017 mielibyśmy duuuży problem przy wyborze MOCA miesiąca ;-)
Sprawa trochę rozwiązała się sama, bo mój fotograf wyjechał za granicę i dopiero w styczniu porządne zdjęcia zrobiliśmy.
_________________ "As nigdy nie odmawia w słusznej sprawie!" :)
No, Martin, to czas najwyższy się zapisać, za miłe słowa podziękować :) .
No kto wie. Mało jestem tu, to będę jeszcze mniej tam. Nie wiem czy jest sens :)
Cytat:
A potem możesz nam zdradzić, co będzie tym następnym dziełem :) .
Jeszcze na 100% nie wiem. Od 2 lat chyba chodzi za mną coś zupełnie innego: projekt łączący EV3, Technic i System ale w kierunku rzeźby. No chyba, że znowu jakaś koparka wepchnie mi się do kolejki ;)
Chciałem podzielić się zdziwieniem i radością, że dłuższy film przebił dziś pół miliona wyświetleń :) Żaden z moich modeli nie miał takiej widowni, i do tego w tak krótkim czasie.
Nie wiem jaki jest algorytm proponowanych filmów na YT ale 81% wyświetleń to Indie. Polska - 0,5%, USA - gdzie spodziewać by się można większego zainteresowania marką CAT - 0,3% :) Dziwne, dziwne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum