Forum LUGPOL Strona Główna Forum LUGPOL
www.lugpol.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[MOC] Rydwan
Autor Wiadomość
crises
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 13:32   [MOC] Rydwan

Cięzki orzech do zgryzienia ten etap 5. Wszystkie zlecenia bardzo specjalistyczne. Nie potrafię budować czołgów, nie mam odpowiednich kół do ciężarówek, o częściach do pociągów nawet nie wspominając. Warhammer to dla mnie czarna magia. Jedyne co mi zostało to starożytny Rzym, a i tu ciężko. Myślałem, że nic nie zbuduję do tego etapu. W końcu się udało, ale coś bardzo prostego, niewielkiego, byle tylko nie opuścić "kolejki". Nie będę się martwił, jeśli nic o rydwanie nie napiszecie.
Oto on w postaci "winietki".

Jest jeszcze z niebieskim tłem.
Źródło: Google. Nie będę się rozpisywał, bo akurat rydwany wszyscy znają.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Lomero 2007-12-29, 11:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Kaczor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 13:36   

Świetna winietka :) Raczej nie mam szans w konkurencji ;)
 
 
 
pkowalcz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 14:02   

Bardzo zgrabna miniaturka. Jak umocowałeś sztandar do tej włóczni?
 
 
 
Iskra 


Wiek: 30
Dołączyła: 01 Cze 2007
Wpisy: 422
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-20, 14:12   

No calkiem sympatyczne, ale takie...prosciutkie, jak sam mowisz :)

pkowalcz napisał/a:
Jak umocowałeś sztandar do tej włóczni?


Zdaje się,że na łapce minifiga.
 
 
 
pkowalcz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 14:22   

Faktycznie. Nie wiem czemu wtedy tego nie zauważyłem... ;)

<idzie kupić nowe okulary>
 
 
 
crises
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 14:37   

pkowalcz napisał/a:
Jak umocowałeś sztandar do tej włóczni?

Iskra napisał/a:
Zdaje się,że na łapce minifiga.

Potwierdzam. Czerwona łapka. Pewnie to minifigowa rękawiczka :-)
 
 
 
szww 


Wiek: 37
Dołączył: 09 Wrz 2006
Wpisy: 302
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-20, 14:41   

swietny rydwan :D

a prostota konstrukcji to wielki plus (w koncu rydwany nie byly nazbyt skomplikowane),
od siebie dodalbym tylko kilka cheese slops zeby wygladzic calosc
_________________
2na4.pl | mój sklepik
 
 
 
 
Robson 


Wiek: 29
Dołączył: 31 Sie 2006
Wpisy: 709
Skąd: Łódź-Bałuty
Wysłany: 2007-10-20, 14:42   

Witam. Model świetny. Niby nic nadzwyczajnego, a oko cieszy. Oby tak dalej pozdrawiam
_________________
Cb1100RR
 
 
 
 
crises
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 14:52   

szww napisał/a:
od siebie dodalbym tylko kilka cheese slops zeby wygladzic calosc

Niestety brązowych nie mam i zdaje się, że w ogóle nie produkują. Inny kolor mi nie pasował, więc zostało ze studami.
 
 
 
szww 


Wiek: 37
Dołączył: 09 Wrz 2006
Wpisy: 302
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-20, 15:04   

alez są (oficjalnie to Reddish Brown, ale by sie nadal):

http://www.peeron.com/inv/parts/50746
http://www.bricklink.com/...1048&colorID=88
_________________
2na4.pl | mój sklepik
 
 
 
 
crises
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 15:08   

szww napisał/a:
alez są (oficjalnie to Reddish Brown, ale by sie nadal):

http://www.peeron.com/inv/parts/50746
http://www.bricklink.com/...1048&colorID=88


Jasne. Zmylił mnie ten "reddish". Jak tylko kupię Cafe Corner, to rydwan poprawię ;-).
 
 
 
tomey 


Wiek: 33
Dołączył: 26 Mar 2007
Wpisy: 528
Skąd: Nysa / Wrocław
Wysłany: 2007-10-20, 16:42   

aj aj crises ubiegles mnie, też sobie dziś własnie siedziałem nad rydwanem ;)
_________________
37236809 nowe gadu:)
 
 
 
 
lugomina 
V-miss Recenzji Krulowa Klocy


Wiek: 43
Dołączyła: 05 Sie 2007
Wpisy: 733
Skąd: fawela wielkomiejska
Wysłany: 2007-10-20, 18:06   

tome napisał/a:
aj aj crises ubiegles mnie, też sobie dziś własnie siedziałem nad rydwanem ;)


Niezly rydwan, maly a cieszy. Wcale nie takie proste budowac takie zgrabne i proste rzeczy :)
_________________
Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
 
 
 
Hippotam
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-20, 22:47   

Nawet jeśli z tego miałby być tylko punkcik, to dobrze zapracowany. Podoba mi się kompozycja i samo zdjęcie - jasne i ostre.
Cielawe co ludzik robi za tym konikiem.. Czemu się schował?
 
 
 
szww 


Wiek: 37
Dołączył: 09 Wrz 2006
Wpisy: 302
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-20, 23:47   

Hippotam napisał/a:
Czemu się schował?


[off-topmode]

pewnie jest niesmialy :D

[/off-topemode]
_________________
2na4.pl | mój sklepik
 
 
 
 
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich wpisów
Nie możesz usuwać swoich wpisów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,076 sekundy. Zapytań do SQL: 12