W końcu poznałem genezę Twojego nicku :) Autko ładne, choć wydaje mi się, że nabiał przewożony jest w samochodach chłodniach, więc powinien być agregat. No chyba, że jest w środku :) Czy tylne drzwi się otwierają?
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Wyglądają na zrobione z klocków 1x2 z grillem więc nie.
W tak dużych (długich) autach wyprowadzenie rury wydechowej nie robi się z tyłu lecz z boku, zaraz za drzwiami kierowcy lub pasażera, wygiętą w bok lub w dół.
Do poprawy a raczej wywalenia też tylny zderzak - drzwi powinny być poprowadzone do samego dołu razem z parapetem. Jak wyobrażasz sobie załadunek palet mając do pokonania metrowy próg :) ? Tablica na górę pod dach albo pod jedno z tylnych świateł.
Kabina z wodogłowiem wyszła elegancko, oddaje klimat, kolory przyjemne.
Na skrzyni ładunkowej powinieneś jeszcze naklejkę z graffiti przykleić, często tego typu auta padają ofiarą bazgranin.
Wiek: 47 Dołączył: 08 Lis 2013 Wpisy: 3438 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-11-28, 07:55
Tylny zderzak też niezbyt mi się podobał ale tak lepiej wyeksponowana jest MOJA tablica rejestracyjna. ;)
Ale w jakieś zmiany pojazdu w sumie mogę się pobawić. :)
Wysłany: 2018-11-28, 10:44
To jak chcesz się bawić w zmiany pojazdu, to spróbuj czmś zastąpić dolne serki w przodzie samochodu, może np. takimi łuczkami https://www.bricklink.com...age?P=11477#T=C .
Teraz odnoszę wrażenie, że ten front pod światłem jest jakos strasznie "ucięty".
_________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum