Wysłany: 2019-03-09, 17:30 [MOC] Humans of Layers City
Od jakiegoś czasu dłubałem sobie przy wnętrzach mojego MOCa Layers City. Wcześniej z tyłu miał dziurę więc dodałem tam trochę życia. Teraz chyba to rozbiorę bo zużyłem tyle klocków, że nie mam z czego budować :)
Bardzo różnorodne wnętrza. Najbardziej mi się podoba gabinet doktora, restauracja i apartament - mógłbym w nim zamieszkać! :) Jest urządzony ze smakiem, jak na elitę przystało. Luksfery są fajne. Gratuluję wytrwałości w dłubaniu tych wnętrz i scenek.
Wysłany: 2019-03-18, 20:48
Nie rozbieraj pracy, pokaż jakiś cyberpunk na wystawach :) (nie wiem, czy wystawiałeś, ale jestem przekonany, że przyciągałyby uwagę)
Bardzo mi się podoba, jak zrobiłeś rury/instalacje, graffiti i salon wszczepów.
Podziwiam Twoją umiejętność dobierania klocków z aplikacjami lub naklejkami i łączenia w różnorodną, interesującą całość. Dzięki temu w Twoich pracach widzę cyberpunkowego ducha, świat przepełniony niechcianymi reklamami, przeładowany nadmiarem informacji.
MOC jakos całość wygląda bardzo fajnie, a z pięter najbardziej podoba mi się najwyższe - chyba przez to, że przypomina mi japońskie klimaty.
Bardzo mi miło
księgowy napisał/a:
Podziwiam Twoją umiejętność dobierania klocków z aplikacjami lub naklejkami i łączenia w różnorodną, interesującą całość. Dzięki temu w Twoich pracach widzę cyberpunkowego ducha, świat przepełniony niechcianymi reklamami, przeładowany nadmiarem informacji.
Jestem z natury bałaganiarzem więc przychodzi mi to naturalnie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum