Cabrio powstało od 1 do 4 stycznia tego roku. Nazwałem je szalonym, ponieważ niema jednolitego koloru z powodu braku pomarańczowych elementów na drzwi i tył pojazdu. Autko nie jest zmotoryzowane niestety. Standardowo posiada zawieszenie i ruchomą atrapę silnika. Powstał, ponieważ miałem chęć na zbudowanie jakiegoś fajnego i ciekawego samochodu z lego technic w nowym roku. :)
_________________ Lego nasze Lego
Ostatnio zmieniony przez cichy1987 2020-01-06, 14:12, w całości zmieniany 4 razy
Bryła fajna, z kolorami pokombinowałbym tak jak w Hotrodach, czyli od ciemnego do jasnego.
Dk Blue i czarny na przodzie, potem czerwony, pomarańcz, żółty i może biały.
Bryła fajna, z kolorami pokombinowałbym tak jak w Hotrodach, czyli od ciemnego do jasnego.
Dk Blue i czarny na przodzie, potem czerwony, pomarańcz, żółty i może biały.
Zgadzam się z M_Longerem, że bryła nawet niczego sobie, ale ta "jajecznica" kolorów bardzo mi się nie podoba, mimo, że to szalone Cabrio :)
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum