Skąd do głowy przychodzą Ci takie pomysły? To chyba najładniejsza praca, jaką do tej pory widziałem w Twoim wykonaniu. No, może poza tą poprzednią "izolacją". Ale ta jest po prostu z innego rejonu geograficznego :)
Fajne drzewa. Podobają mi się. Super by było, jeśli coś takiego pojawiłoby się w Miasteczku, jeśli doszłoby do wystawy.
Super praca, chyba podoba mi się najbardziej z Twoich wszystkich budowli. Wszystko ładnie zbudowane i kompozycja jest świetna. Jedyna drobna rzecz jaką bym zmienił, to choinki, żeby bardziej odstawały od roślinności na powierzchni, bo nieco się zlewają. Ale to drobiazg, praca jest piękna
Cały czas oglądam różne obrazki w internecie i jak coś mi wpadnie w oko to zapisuję do swojego folderu z inspiracjami. Jeśli coś co zobaczyłem nie daje mi spokoju przez dłuższy czas zaczynam myśleć jak to zbudować, szukam jeszcze większej ilości inspiracji i zaczynam budować swoją wizję czegoś. A, że lubię (jak już zapewne wiecie) jakieś mniej cukierkowe klimaty to znajduję dziwne inspiracje :)
Szygalew napisał/a:
Bardzo ładny las. Chociaż ciemnozielone dwa drzewka dodałyby uroku chyba, złamałyby jednobarwność.
Ile liści poszło?
Niestety miałem tylko zwykłe zielone liście w odpowiednich ilościach. Jedno duże drzewo to jeśli dobrze pamiętam 39 liści + 3 małe (albo duże w zależności od drzewka) na czubek. Więc trochę tego poszło :)
Stelario napisał/a:
Są drzewa jest wiatrak ;) bardzo dobra praca.
Dzięki!
Jellyeater napisał/a:
Jest klimat. Brawo!
Dziękuję
romkoo napisał/a:
Fajne, pomysłowe, widać że to Twój styl :)
Dzięki. Nie umiem budować ładnie to wybrałem taki styl, który maskuje moje braki warsztatowe :)
Taausz napisał/a:
Na początku myślałem, że to chatka z gry Firewatch, wyszło pięknie
Muszę sprawdzić tę grę bo już wiele osób o niej pisało w kontekście tej pracy a ja nie mam pojęcia co to :)
Fuku napisał/a:
Super praca, chyba podoba mi się najbardziej z Twoich wszystkich budowli.
Dzięki!
Rysiek napisał/a:
Bardzo ładne drzewa i kolory domku. Świetna robota :)
Dzięki!
eric trax napisał/a:
Mięsista podstawka :D Drzewa są super ale jeszcze lepszy jest domek a zwłaszcza maszt! To wygląda jak ściskane trytytką genialne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum