Wysłany: 2020-08-13, 22:24 [MOC] Bitwa w Normandii
Sezon ogórkowy w pełni, cisza na forum jak makiem zasiał, więc wrzucam suchara. :)
Makieta ma już swoje lata; w sumie zjeździła całą Polskę i tylko wieża jej ostatnio przybyła.
Ze względu na poziom wykończenia traktuję ją raczej jako studium architektury normandzkiej, niż porządną makietę. :)
Że też im się chciało w tej Normandii tak pólkoliście stawiać budynki! :) Oczywiście, bardzo dobrze, bo super to wygląda! To, że budynki nie są wyszukane w niczym nie przeszkadza, nie o to tu chodzi.. Wieża dodaje uroku całości.
Ależ mój Maksio by się na takiej makiecie pobawił.. I ja pewnie też :).
Mimo że budynki nie są jakoś super wykończone, to całość wygląda ładnie i schludnie, a przede wszystkim ciekawie, więc myślę, że się kwalifikuje jako porządna makieta ;)
Bardzo mi się podoba ten klimat, ale fakt, że pierwsze, co rzuciło mi się w oczy (w sumie nie wiem dlaczego), to spięcie ;) chociaż to zupełnie mi nie przeszkadza w podziwianiu całości, która na moje oko jest dopracowana bardzo estetycznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum