Wysłany: 2020-11-22, 21:11 [MOC] Jesień
Bez zbędnego komentarza, model na konkurs jesienny. Niestety zabrakło czasu żeby wyglądał lepiej, już o dobrych zdjęciach nie wspominając, dodatkowe fotki powstaną w najbliższym czasie jak wygospodaruje trochę miejsca. Zapraszam do komentarzy
Wysłany: 2020-11-22, 21:39
Śledziłem postępy prac i jestem fanem tego łosia, bardzo ładnie oddane proporcje - przydałoby się dodatkowe zdjęcie od boku. Teraz widzę jeszcze świetne gniazdo, a całość z liskiem i detalami tworzy piękną pracę.
Wysłany: 2020-11-23, 03:32
wow, super praca! Tak jak koledzy pisali zwierzaki wyszły bardzo dobrze, pomimo dużej liczby kolorów całość wygląda spójnie i naturalnie. Gniazdo chyba najbardziej mi się podoba :) Na oko zrobione jest z Plant Flower Stem with Bar and 6 Stems wsadzonych w travis bricka, a na końcu całość opleciona Hose, Flexible 22L with 2 Connector Ends (Zipline). Sam nie spotkałem się jeszcze z takim rozwiązaniem, pomysł naprawdę niecodzienny :)
Pozdrawiam
lech
Ostatnio zmieniony przez lechkulina 2020-11-23, 03:33, w całości zmieniany 1 raz
Super praca, mnóstwo ciekawych pomysłów. Jest klimat jesieni. Ostatnio jak jechałem do Suwałk to spotkałem łosia przy drodze, jest gigantyczny i tutaj to widać.
Jedna rzecz odwraca moją uwagę od całości, jasne uszy lisa - są tak jasne, że odwracają uwagę od reszty i na początku zastanawiałem się czyje to oczy?
No, lisa na pierwszy rzut oka ciężko jednoznacznie zidentyfikować, rzeczywiście trochę jest taki "tygrysowaty". Łoś zawodowy. Najlepsze jednak gniazdo i te kokoszki w nim. Ja bym nie potrafił tak pozaplatać...
Wysłany: 2020-11-23, 09:53
zagibricks napisał/a:
przydałoby się dodatkowe zdjęcie od boku
Zdjęcia nadrobię, wczoraj nie dałem już rady, ale obiecuję że uda się zrobić jakieś dodatkowe dobre :)
mw napisał/a:
kolory 1sza klasa, łoś extra ale rozwaliło mnie coś innego, mianowicie gniazdo w konarach :) bajunia
Szygalew napisał/a:
p.s. Podpowiedz co jest budulcem gniazda, plis..
Reglin napisał/a:
Praca fantastyczna. Gniazdo wygląda jak prawdziwe. Pozostaje podziwiać.
lechkulina napisał/a:
Na oko zrobione jest z Plant Flower Stem with Bar and 6 Stems wsadzonych w travis bricka, a na końcu całość opleciona Hose, Flexible 22L with 2 Connector Ends (Zipline).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum