Pomysł na makietę w takich klimatach zrodził się w mojej głowie już jakiś czas temu.
Chciałem mieć scenę nielegalnych, ulicznych wyścigów - dwa autka reprezentujące dwa różne gangi, do tego jakieś zabudowania w tle. Udało się więc zrealizować pomysł w 100%.
Myślę, że jest szansa, że w przyszłości pociągnę scenkę w lewo i prawo tak, żeby budynki były kompletne.
Dodatkowo, w trakcie budowania wpadłem na pomysł logo. Autor miał na myśli chodnik przechodzący w komputer, na którego ekranie wyświetla się napis. :P
Wysłany: 2020-12-14, 10:47
Mam trochę problem z tym mocem, tak jak koledzy wspomnieli światło jest dla niego niekorzystne. Liczyłem trochę na model z oświetleniem jak w bocznej uliczceinsomni, wiadomo koszt tych świateł to majątek ale metodą chałupniczą już by tak tragicznie nie wyszło. Najciekawsze elementy jak gang i napis Cyberpunk pokazałeś już wcześniej co niestety zmniejszyło efekt WOW. Mam nadzieję że nie czujesz się urażony ale przy zapowiedziach liczyłem że to tylko wstęp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum