Wiek: 38 Dołączył: 28 Mar 2007 Wpisy: 5197 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-12-20, 13:59 4002020 Employee Gift Set 2020
Nie jest to recenzja jako taka, bo zestaw nie jest w normalnej sprzedaży to i ciężko go porównywać z innymi, ale chciałem się podzielić z Wami tym jak to jest go otworzyć, co jest w środku i jak wypada efekt końcowy. IMHO zestawy świąteczne z roku na rok coraz ciekawsze, a ten szczególnie bo przesiąknięty Technicem :)
Fajny secik, taka ilość technica tylko wyszła mu na zdrowie.
Bardzo ciekawe sposoby na zbudowanie skrzatów/elfów, zwłaszcza ich mordek - choć nie jestem fanem takich konstrukcji (dla mnie jednak klasyczne ludziki rządzą - te kojarzą mi się z robotami), to wyglądają one sympatycznie i pomysłowo.
Ciekawy sposób na budowę choinki z tych zębatek - i nawet nieźle to wygląda. Pomysł z pociągiem - super. Te ruchome wahadło zegara to kolejny smaczek :)
Podoba mi się :)
Zdrowia i pomyślości dla Ciebie, Żony/Partnerki* i Latorośli.
I dla wszystkich Lugpolowiczów, ZbudujmyToWiczów i ogólnie - całej Lego-bandy :)
Wiek: 38 Dołączył: 28 Mar 2007 Wpisy: 5197 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-12-20, 20:00
Nie wiem co się stało z pociągiem, na ile jestem w stanie stwierdzić to wszystko zbudowane zgodnie z instrukcją. Może taki babol, jako że cztery moduły projektowały osobno 4 osoby i się nie zgrały?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum