Trzeba sobie trochę odsapnąć od monumentalnych i poważnych budowli na CCC. Wracam do moich ulubionych miniaturek. Oto pojedynek dwóch wrogich frakcji, odbywany w raczej pokojowej atmosferze, bez przelewu krwi. Przynajmniej w fazie początkowej.
"Klik", aby powiększyć.
Każdy z zawodników ma swoich kibiców, którzy na wszelki wypadek wyposażyli się w środki przymusu bezpośredniego. Jak na kibiców przystało mają flagi klubowe. Napoje chłodzące zapewnione dla wszyskich (kolorowe drinki, albo trunek z beczek).
Zrobione dla zabawy i relaksu. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Lomero 2007-12-29, 11:27, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2007-12-17, 10:09
Fajnie pomyślałeś nad tą scenką. To że gracze pochodzą z dwóch wrogich frakcji, to wcale nie oznacza, że nie da się spędzić czasu w miłej atmosferze :P
Brawo, piekny szachowy pojedynek! Tylko 16 kafelków czarnobialych a ile radosci :) Sama sie zastanawialam jak by tu zrobic z Lego szachy pasujace do skali minifigurek, a tu prosze.
_________________ Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
Tea [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-17, 17:52
Dobre, naprawde dobre! Sam tytuł - pojedynek, człowiek już myśli o walce na miecze lub podobne cuda wianki z rozlewem krwi a tu ... Rozwaliło mnie - szachy ! Miłe i sympatyczne.
Two-Faced [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-17, 20:09
Bardzo pomysłowe połączenie. Sympatyczna miniaturka z grozą wiszącą w powietrzu jak ten topór. Luźne skojarzenia z Aleksandrem Piczuszkinem - Szachownicowym Zabójcą. :P
crises [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-18, 22:02
Dzięki za komentarze. Lubię, gdy moje miniaturki Wam się podobają.
pkowalcz napisał/a:
Bardzo fajne. Do jakiej kategorii zgłaszasz?
szarikm napisał/a:
crises, rozumiem, że zgłosisz to do CCC V?
Żartujcie sobie, żartujcie.
Coś czuję, że niedługo powstanie druga część tej scenki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum