Hmmm... Niezly. Naprawde. Ale mam kika zastrzezen. Po pierwsze, pogryzione flexy, jak juz powiedzieli ci inni, rzeczywiscie psuja maksymalnie efekt koncowy. Naprawde. Niema co. Po drugie, choc rozumiem ze niemasz (jeszcze) tych lysych oponek to wedlug mnie wyciaganie opon na wszyskich osiach jest przesada i to maksymalna, dziwnie to wyglada. Choc musze powiedziec ze z tylu robi naprawde super wrazenie, ni ne bede sie ani chwili namyslal zeby nie ukrasc ich do PPE... Co to wlasciwie za oponki? Nie potrafie zgadnac.
dach z tylu zrobiony miniserkami nie podoba mi sie, moze bys sie pokusil o zamontowanie takiego:
Patent z chlodnica fajny. Niewiem czy konieczne, ale jednak bdb. wyglada. Podoba mi sie tez caly "intake". Na dosc podobny sposob wpadlem sam, ale mi sie udalo zrobic szesc gaznikow na plytce 1x2 :D...
Na koniec szyba. Za cholere mi sie nie widzi. gumka dookola jest nie potrzebna, ja wiem ze czasami uda sie stosowac gumki tak zeby schowac to i owo, ale trzeba to robic z umiarem, gumka tu i tam, i siam wykrecona kola sprawiaja ze model wydaje mi sie jakby pomiety, zrobiony z papieru toaletowego. To i przednie kola to stanowczo za duzo... No i brakuje mi takiego, niewiem jak po Polsku "visora" przeciwslonecznego. Zdecysdowana wiekszosc takich Aut ma to nad przednia szyba... Ale to tylko moje blabla...
Zdjecia z kontrastem rzeczywiscie niespecjalne, ale przynajmniej myslisz o prezentacj, a to sie chwali.
Tutaj masz troche linkow:
www.oddballkustoms.com
www.ruffrodders.com
www.rodandcustommagazine.com/featuredvehicles